Duidelijke webshop, sloffen waren netjes verpakt en Het pakketje was de volgende dag binnen. Super!

Via prima website makkelijk keuze te maken en ook nog volgens afspraak volgende dag in huis.

Titel spreekt voor zich.

Klantenservice is uitstekend

Mijn vraag aan de klantenservice is vlot en goed beantwoord. Aan de website mag voor gebruik met Windows EDGE nog de grootte van letters aangepast worden, de site is nu slecht bruikbaar.

prima. product voldoet

prima slippers. goede pasvorm

Snelle levering, eigenlijk zoals het moet

Een paar kleine problemen tijdens de betaling maar de volgende dag lukte het alsnog. Snellere levering dan was aangekondigd. Top!

hele goede kwaliteit/ prijsverhouding

vanuit bovenstaande ervaring nu weer gekocht

Bij ruilen binnen een paar dagen rond

Pantoffels zien er stevig en lekker warm uit.

Snelle service!

Sloffen snel ontvangen voor een nette prijs.

Helaas is waren de pantoffels doe ik had besteld niet op voorraad. Ik kreeg direct een mailtje met een alternatief voorstel die dezelfde dag nog werden opgestuurd en dus nog optijd voor de verjaardag van mijn man. Goede service!

Fantastisch!

Vlotte en snelle levering.

Gewoon goede levering

Tevreden

snelle bezorging plezierig

Wat mij opvalt is de milieuonvriendelijke verpakking. Karton ja, maar wel 2 dozen. Voor geen kwetsbare spullen. Het zou een bezorg autorit schelen als de sloffen gewoon in de brievenbus konden. Dat zou wellicht kunnen als je ze vacuum verpakt. Zo krijg ik ook mijn koffiepakken. Daarbij zijn de retourkosten door het gewicht van de originele verpakking ( want dat moet) ook hoog: in mijn geval € 7,50. Op mijn aankoopbedrag is dat veel.

positief

er is een opliossing

Heel tevreden

Snel geleverd. Mooie warme sloffen. Een kadiootje voor jezelf

Heerlijke pantoffels

Precies gevonden wat ik zocht: Warme pantoffel van vilt Goed voetbed met steun Stevige zool Levering was de volgende dag. Ik draag de pantoffels de hele dag en ze zitten heerlijk

Kwaliteit en snelheid.

Bestelde mijn Giesswein huisschoenen en de dag erop stonden ze al binnen. Bleken iets te klein. Kon ze zonder problemen terugsturen. Geld stond binnen een dag op mijn rekening. Kijk dat is fijn onlinewinkelen

Pantoffelshoppen voldoet aan alle verwachtingen.

Ruim aanbod, makkelijk zoeken in webshop, bestelprocedure eenvoudig en levering zoals in het vooruitzicht gesteld.

Service en product precies zoals beschreven in de webshop

zie titel recensie.

Zeer tevreden!

Top service!

Gedaan wat beloofd is

Op tijd geleverd en gekregen wat besteld is. Gewoon zoals het hoort

Snelle levering van fijne sloffen

Ene dag besteld andere dag geleverd!

Super service, snelle levering, goede communicatie!

Er was iets niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling (eigen schuld), maar Pantoffelshoppen.nl heeft het super netjes opgelost! Fijne en goede communicatie en service! Daarnaast snelle levering!

Snelle levering en fijne pantoffels!

Prima service!

Driehoeven 16