Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

Snelle service, goede informatie

Ruim assortiment, kwalitatief goede merken

Goed en verzorgt

Ambivalent.

Enerzijds vlotte beantwoording op een vraag, anderzijds teleurstellend retourbeleid. De bestelde sloffen waren niet goed en ik bestelde meteen andere sloffen. Het betrof dus ruilen. Kosten voor terugzenden betroffen 7,95. Na het indienen van mijn recensie bood deze winkel mij een korting aan bij de volgende aankoop. Daar heb ik van afgezien. Ik heb er begrip voor dat bij terugzenden de verzendkosten voor eigen rekening zijn, maar niet in het geval van ruilen. Zo'n beleid ben ik nog niet bij andere winkels tegengekomen.

Goede site , ruime collectie, jammer dat je niet via klarna later kunt betalen ..

Slecht, retourkosten zijn voor de klant :(

Dat je 7,25 euro zelf moet betalen om het retour te sturen, vind ik slechte service

Snel en goed

Snelle levering en de pantoffels waren goed verpakt. Pantoffels zitten heerlijk en zijn lekker warm!

helemaal prima

besteld en goed geleverd

Snel in huis

Bij retour , heb ik tot heden( 25 mei) het geld nog niet terug. Ik moest 7,25 betalen bij post.nl. Jammer dat het niet gratis omruilen of retour is.

zeer goed

De pantoffels volgens afspraak in goede staat ontvangen

Heb 2x besteld de 1e keer om te kijken of het de slippers waren die ik wilde, en dat was zo, de 2e keer dezelfde besteld, en de service super de andere dag kon ik het bij een post nl punt ophalen.

Snel,goed,en netjes

Voldaan aan mijn verwachtingen

Toppie

De inpakservice is echt prima! Je kunt het meteen als cadeau aanbieden

Heel goed.

Fantastische service.Zo hoort het.

Great service

Items arrived quickly and as ordered.

Snelle levering en retour ook prima gegaan

Goede producten, snelle service!

Goede producten, snelle service!

Geweldige service ,goed geregeld.

Ik moest helaas de pantoffels retouneren maar ook dat was prima en snel geregeld .

Volledig volgens verwachting

Volgende dag geleverd wat bestelt was. Keurig verpakt.

Goede producten, ruime keuze en keurig op tijd geleverd.

Heel positief, makkelijk als je in je eigen huiskamer de keuze wil maken uit alle mogelijke soorten pantoffels. En netjes volgens afspraak geleverd.

fantastisch, binnen 1 dag bezorgd!

Bij de verhuizing mijn UGG pantoffels per ongeluk meegegeven in de opslag, zere voetjes, bij pantoffelshop besteld en ... binnen 1 dag keurig bezorgd! Hulde!

alles in orde

Op tijd Goed verpakt in doos van passende grootte, geen onnodig ruimtebeslag in vrachtwagens/ bestelbussen.

Prima product, prima service

Goede kwaliteit pantoffels. Netjes en snel geleverd, ondanks de coronacrisis.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren