Ruime keuze, korte levertijden

Mooie pantoffels

Goede service. Alleen klein minpuntje kon track en tracé niet volgen. Over de rest ben ik zeer tevreden.

Supersnel en supergoed!

Heel snelle service. Binnen 10 minuten nadat ik mijn bestelling online had afgerekend ontving ik een persoonlijke mail dat de bestelling klaar was voor verzending en de volgende dag is het geleverd. Als extraatje hebben ze de bestelling voor me ingepakt omdat het een kadootje was, terwijl ik hier niet voor betaald had. Heel leuk! Ik zou hier vaker bestellen.

Snelle verzending en goede service

Snelle verzending en goede service bij het retouren toen de maat niet klopte.

Prima bestelproces en snelle levering.

Duidelijke webshop Snel en helder bestelproces Voorspelbare levering

Aangenaam telefonisch gesprek.

Prima, adequaat en duidelijk te woord gestaan.

Niks op aan te merken!

Prima kwaliteit, snel geleverd!

Uitstekende garantievoorwaarden en service

Ik had pantoffels besteld van rond de €80,- Dan verwacht je wel kwaliteit. Dat bleek tegen te vallen met op drie plaatsen defecten binnen twee maanden. Een mail naar pantoffelshoppen was voldoende. ‘Dat kan natuurlijk niet’ was hun reactie. Pantoffels die onverkoopbaar waren terug genomen en andere besteld met teruggaaf van het verschilbedrag. Alles binnentreedt dagen geregeld. TOP SERVICE. Zo moet het!!

Matig

Goede bestelling en levering maar niet de goede kleur

snelle levering en een goed werkedne site

Duidelijke website. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van het afleverproces en belangrijker nog precies gekregen wat ik had besteld.

Fantastische sloffen en een goed advies

Ik twijfelde tussen 2 soorten sloffen en heb hiervoor advies gevraagd. Ik kreeg snel antwoord en het advies heeft de doorslag gegeven voor mijn koop. Ik ben maar wat blij met mijn nieuwe kwalitatief geweldige Giesswein sloffen met rubberen zool.

Snelle service.

Goed en snel

prima pantoffels, zitten lekker en zijn zeer vlot geleverd

Zeer positief

Positief

Goede ervaring

De artikelen zijn conform de site en waren goed verpakt.

Snelle levering van juiste artikel

Zeer tevreden.

Perfecte service, kan niet beter.

Snel en helemaal volgens verwachting

Snel geleverd, product voldoet aan de verwachting.

Als 'first time' klant een prima ervaring. Ruime keuze, makkelijk bestelproces en ondanks 'Corona-tijd' een snelle levering. Product is boven verwachting uitstekend; erg soepel leer, biezonder licht van gewicht (vergeet soms dat ik ze aan heb) en een mooie afwerking. Al met al zeer goede koop en ervaring.

Makkelijk persoonlijk omgeruild bij verkeerde maat omdat ik in de buurt woon.

Goed snel geholpen

Tot bedrijf

Snelle verzending

Superfijne pantoffels

De enige aanbieder van Snoozies pantoffels in Nederland met een ruim assortiment. Al mag het assortiment van mij nog wel wat ruimer :) Ik bestelde een paar lichtroze pantoffels, maar ontving een fuchsia paar. Omdat ze zo lekker zaten, wilde ik ze niet meer ruilen. Maar daar mag in de ordering nog wel een puntje op de i.

Vlotte levering

Binnen 24 uur correcte levering, klasse