Perfecte service!

De pantoffels die ik besteld had waren de volgende dag al binnen. De sloffen waren een kado, helaas niet de goede kleur, dus geld retour gevraagd. Retour mail gestuurd, een vriendelijke en correcte bevestigingsmail gekregen. Geld stond binnen een paar dagen op mijn rekening. Dat was ook vlot geregeld.

Heerlijke sloffen via fijne website

Heerlijke wollen sloffen gekocht via de duidelijke website. Levering was snel.

prima en snel geleverd

Voor de eerste maal pantoffels via internet besteld. Prima website en dat ging heel eenvoudig.

Goed product snel geleverd

Duidelijke website, snelle levering, goed product (weelde aan de voeten)

Kwaliteit is goed. En bij problemen. Worden ze snel en correct opgelost.

prachtige pantoffels en hele snelle ontvangst

goede website en snelle levering

Best choice!

Heel snel en vriendelijk

Goede pantoffels

Goede pantoffels voor mijn voeten met polyneuropathie.

Correcte afhandeling

alles was ok, op tijd geleverd volgens bestelling

alles was ok, op tijd geleverd volgens bestelling

Goede service en zeer vlotte aflevering

snelle service en het juiste product

prima sloffen. passen goed.

Overzichtelijke website, snelle levering, geweldig product.

Prima webshop

Pantoffels besteld via de site. Deze was duidelijk en het item was prima te vinden. Bestelling en vervolg hiervan verliepen zeer vlot en de aflevering was ook perfect. Kortom: zeer tevreden! N.b. de pantoffels zijn héérlijk warm en passen prima.

teleurstellend

Helaas waren de pantoffels te smal. De teleurstelling werd nog groter toen bleek dat ik meer dan 7 euro moest betalen voor het retourneren terwijl ik dacht dat retourneren gratis was. Vond het enigszins misleidend op de site staan. Nu, bijna een week later heb ik het geld nog niet retour op rekening. Wacht in spanning af. 70 euro is toch een hoop geld.

Super fijne pantoffels

Ik draag deze pantoffels al jaren en wil nooit meer andere pantoffels

Heerlijke pantoffels en snel geleverd!!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie Pantoffels

Heerlijk warme pantoffels goede kwaliteit. Goede service dankjewel. Ik ben blij met mijn Pantoffels. Ik beveel Pantoffelshoppen. nl iedereen aan. Zeker de moeite waard.

overzichtelijk, en snelle leverig

Was op zoek naar goede warme, hoge sloffen en kwam op deze site Pantoffelshoppen.nl alles duidelijk weergegeven, martiaal, pasvorm, maten.Bestellen en de volgende dag in huis.

Goede prijs voor kwaliteit. Top service!

Levering liep voorspoedig, product is goed.

waardeloos

moest bijna 1 week wachten op mijn bestelling

Snel gevonden, goede informatie, eenvodig bestellen en snel in huis!

Via internet snel bij deze site op basis van simpele vraag. Prima informatie over de produkten waardoor snelle keuze mogelijk is. Eenvoudig bestellen en betalen. Produkt, nieuwe pantoffels, is volgende dag volgens afspraak en toezegging keurig afgeleverd. Pantoffels voldoen goed aan de verwachting op basis van de geleverde informatie.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren