Blij dat ik deze site heb gevonden!

Goede service, snel geleverd en goed verpakt!! Ze doen wat ze schrijven en zeggen!

Vlotte afhandeling.

Een zorgvuldige en snelle levering

Zeer goed advies en daarna goede service.

Telefonisch geholpen door Jan en bestelling mooi op tijd in huis.

Zeer adequate service

Denken mee met de maten omdat de bestelde pantoffels te krap waren. Zeer goede en vlotte services.

prima sloffen

de sloffen zitten heerlijk, goede bezorging

Snelle service, helemaal tevreden.

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Top!

Fijne sloffen en snel bezorgd

De sloffen waren precies goed

Hemels

Snelle levering en keurig verpakt in sinterklaas papier

De Shepherd Annie in maat 36 besteld als kado voor mijn moeder. De zending was er de volgende dag, keurig verpakt. Resultaat: een blije moeder en geen koude voeten meer!

zeer vlotte levering

De pantoffels zijn voor mijn zoon, passen prima en lekker warm

Snelle en zeer nette service

Goed product. Zacht en warm. Erg lekker in combinatie met vloerverwarming waar geen harde zool van een slof gewenst is.

Alles ging prima

Snelle levering en mooi ingepakt

vlot geregeld, besteld en bezorgd.

zie boven

Snel en goed

Op black friday besteld, volgende dag in huis. Geweldig pantoffels van Giesswein, geen vloerverwarming nodig:-)

Zoals verwacht

Zoals verwacht geleverd

Snelle service hoge kwaliteit

Ben zeer tevreden over comfort en kwaliteit. Snelle levering Kortom top

De gegeven score spreekt voor zich ! !

Mijn keuze voor Rohde pantoffels was een schot in de roos, solide en schitterende pantoffels van top qualiteit mag ik dat zeggen ja dat mag ik zeggen top top top.

Mooi product, prima levering, prettige website.

sherpard ballerina’s

Erg professioneel, op tijd en keurig verpakt.

De bestelling werd snel en in goede staat geleverd

Mooie spullen

Fijne pantoffels, goede kwaliteit, snel besteld en geleverd.

Heldere webshop met veel keus. En zeer snelle levering.

Voor het eerst, dat ik online mijn schoenen koop. Dit, omdat ik invalide geworden ben. Tot mijn genoegen kwam ik op deze site, waar je veel keuze hebt en zelfs op breedte maat kan zoeken. Kom zeker vaker shoppen.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren