Dik tevreden

Falcke sokken met rubberen noppen voor in huis besteld, keurig binnen 2 dagen geleverd, netjes verpakt, ben zeer tevreden.

helemaal goed en snelle levering.

Geweldig voor jong en oud en vooral snelle levering.

Vlotte en correcte afhandeling

Ok heb een prettige ervaring. Een puntje Waarom niet de maat ook in cijfers weergeven bv 39

Prima service in accepteren (en aanpassen van) bestelling en levering volgens afspraak.

Snelle levering. Prima kwaliteit pantoffel

Goede website, snelle levering.

Was beetje terughoudend omdat ik de site niet kende. Maar ben zeer tevreden. 👍🏽

Fijne service, mooi pantoffels

Mooie pantoffels gevonden die ik nergens anders kon vinden, zitten heerlijk en waren snel bezorgd.

Prima, snel

Ik bestel ze voor mijn vader. Hij is er blij mee.

prima service, goed product

makkelijke bestelling, snelle levering, goed afgewerkt product

Top !

Prima service en een snelle bezorging !

Ontzettend veel keus en de volgende dag al geleverd. Super.

Enorme keuze. Super snelle levering.

Prima service, mooie pantoffels

Super service!

Hele snelle levering! Duidelijke omschrijving en genoeg informatie. Fijn zonder verzendkosten. De volgende paar pantoffels bestel ik hier graag weer!

Precies de pantoffel die ik zocht voor een mooie prijs!

Tevreden voetjes...

Mooie aanbiedingen, snelle service zelfs na vraag om enige dagen uitstel van levering. Zodat ikzelf de levering in ontvangst kan nemen. Prettige ervaring...zeker aan te bevelen deze pantoffel site.

Heerlijke pantoffels, snelle service!

Mooie warme en stevige sloffen, al de tweede keer dat ik hier bestel. Fijn dat ze ook grotere maten hebben (48/49)

Perfect!

Heerlijk warme sloffen, lopen heel zacht. De aangegeven maat is de juiste.

Geweldige service

Snelle levering, goede communicatie en hele mooi prijzen.

Snel en makkelijk gevonden

Makkelijke en overzichtelijke site. Snel gevonden wat ik wilde hebben dus besteld. Ook de levering en informatie ging super goed.

Fijne wollen inlegzolen

Jammer dat ze een dag later kwamen als was beloofd

Prettige aankoop!

Ik heb heerlijke Oostenrijkse sloffen gekocht. Goeie service en snelle levering!

Geweldig,en super snel

Prima site met veel keus

Ik heb mijn pantoffels gemakkelijk kunnen vinden op de site. De bestelling was zo gepiept en de levering was als beloofd: snel en met een link om de verzending te volgen. Als ik weer pantoffels nodig heb, kom ik hier zeker terug.

Juiste product zeer snel ontvangen.

veel keus, snel en correct geleverd.

Veel keus, snelle en correcte levering.

Driehoeven 16

5076 BB Haaren