Prima.

Goede bezorging en heel mooi ingepakt.

Snelle en prima levering

Mijn man is erg blij met zijn pantoffels!

Zeer goede ervaring gehad met pantoffelshoppen.nl. In eerste via e-mail divers contact gehad over o.a. mijn hoge wreef en voetmaten. Na 2x een bestelling bezorgd gekregen die toch niet of niet helemaal paste, werd ik uitgenodigd om dan in het magazijn zelf te komen passen. Dat gedaan en nu perfecte pantoffels gevonden en gekocht. Ik ben lang op zoek geweest en pantoffelshoppen.nl was de eerste die echt heel erg goed meedacht met mogelijke opties.

Directe levering supersnel

Positief

Goede pantoffels, snelle levering

Nadat ik deze pantoffels besteld had via de website, had ik ze binnen een dag in huis!

Snel en netjes

prima toffels, makkelijk besteld. snel en goed geleverd.

Hoed&snel geleverd

Ene dag bestelling geplaatst, volgende dag in huis. Netjes geleverd.

Retourzending zelf betalen vind ik niet oké

Ik heb voor mijn moeder van 85 jaar 2x een andere maat pantoffels besteld en 2x zijn ze klein. Deze heb ik retour gezonden en inmiddels 2x € 6,95 betaald om te kunnen verzenden. Mijn moeder heeft nu nog steeds geen pantoffels maar ik durf niet nog een keer een andere maat te bestellen. Heel jammer!!

Snel en duidelijk

Duidelijke site en snel geleverd. Toevallig ook nog eens een meedenkende Postbezorger

Mooie lekkere warme sloffen

Snelle levering, mooi product

Erg blij met mijn Giesswein sloffen, mooie kwaliteit, lopen heerlijk en lekker warm. In 2 dagen in huis via Pantoffelshoppen!

Gelijk de volgende dag in huis

Super geregeld netjes verpakt , en de volgende dag in huis

Vriendelijke service

Ik belde met een vraag over een bepaald merk pantoffels en werd erg vriendelijk te woord gestaan door de desbetreffende medewerker. Helaas bleek de maat toch te klein, maar ondanks dat wel tevreden over de service en levering.

Na een knie operatie (niet mobiel) is de webshop een uitkomst!

Simpel en snel

Bestellen ging simpel en snel, levering ook snel

snel en netjes

Sloffen zijn prima, maar wel aan de kleine kant. Ik heb maat 45,5 en op advies maat 47 besteld. Die zijn zelfs maar nét aan groot genoeg. Ik had gehoopt dat ze op mijn verjaardag zelf, maandag 4 november geleverd zouden worden, maar dat werd 1 dag later. Verder keurige afhandeling en vriendelijke mails betreffende de bestelling

Ik ben in mijn nopjes met mijn slofjes

Zie boven

Perfecte afwikkeling bestelling

Prettig shoppen op deze site. Snelle afwikkeling bestelling. Goede communicatie omtrent de bestelling.

Snelle levering, goed verpakt

Giesswein sloffen besteld. De volgende dag al ontvangen. Geen verzendkosten en verpakt in mooi compact doosje. Maat was niet goed, dus weer teruggestuurd. Dat kan niet zonder porto, maar dit is eigenlijk ook wel weer logisch. Bevestiging van ontvangst sloffen en geld snel weer op de rekening. Nieuwe maat besteld en ook weer snel ontvangen. Sloffen bevallen erg goed.

Goed geholpen aan de telefoon, fijne en snelle service.

Goed geholpen aan de telefoon, fijne en snelle service.

Goede site en service

Ik bestel eigenlijk nooit online, maar wist niet waar ik nette pantoffels moest kopen. Dus... dit keer online besteld en dat ging goed. Ook de aflevering was netjes.

Super tevreden!

De pantoffels waren er de volgende dag al en ze zitten echt heerlijk! Goede kwaliteit ook

Perfecte afhandeling en vlug

Goede ervaring👍

Tevreden over zowel de service als de producten

Driehoeven 16

5076 BB Haaren