Fijne en snelle levering van de sloffen. Wel zonde dat er een relatief grote doos gebruikt werd voor maar een paar Falke cosy socks. Dat moet toch anders kunnen.

Goed product,levering volgens afspraak.

Keurige levering van het bestelde

Prima verpakking en bestelling volledig volgens verwachting

Netjes en op tijd geleverd

Goede site ..erg tevreden

Supersnel!

Ruime keuze op voorraad en supersnelle reactie én bezorging!

prima service.

prima service, en prijs is ook mooi . had foute maat besteld en kon dat nog telefonisch veranderen in het weekend. heb nog een tweede paar besteld , maar daar zat geen retour bon bij . gelukkkig niet nodig gehad .

Vandaag besteld morgen thuis, is gewoon zo. Top!!!

Vlot, keurig en vriendelijk geholpen. Geen aanmerkingen, zijn zeer tevreden met de produkten

Gunstig

Prima service en prima pantoffels!

Tevreden met de levering.

Tijdige en correcte levering. Kwaliteit naar verwachting.

Goed en snel geleverd!

Snelle service en duidelijk omschreven

Duidelijk en overzichtelijk en snelle levering

Perfecte service, zoals het hoort.

Leuke en aparte pantoffels. Ben er zeer tevreden mee. Snelle en adequate levering.

Snelle levering.

Uitgebreide keuze in pantoffels, voor elke voet of behoefte wel wat.

'S middags lekkere sloffen besteld en de volgende dag in huis!

Helaas

Product viel klein, ondanks dat er stond aangegeven dat maat kloppend zou zijn. Hierdoor retour gestuurd, maar helaas nog geen geld retour ontvangen.

Perfecte pantoffels en snelle service

Dat staat al on bovenstaande regel

Snelle levering en snel advies

Ik had een vraag en binnen een dag een bevredigend antwoord. De bestelling werd vervolgens bezorgd. Goede sevice

Goede ervaring

prima service

door een storing met pc per ongeluk tweemaal hezelfde besteld, ook tweemaal betaald echter na mail en telefoontje uitstekend opgelost.

pantoffels 10 bezorging 4

voorgaande zin zegt al genoeg PTTpost is een onbetrouwbare partner

Mijn pantoffels waren snel in huis!

De collectie is uitgebreid en mijn favoriete pantoffels waren snel en zonder poespas geleverd.

Veel keuze, snel geleverd.

Veel keuze Giesswein sloffen, inmiddels familiefavoriet.

Snelle en goede levering. Prima sloffen .

Driehoeven 16

5076 BB Haaren