Uitstekend!

Pantoffels besteld en twee dagen later in huis. Netjes ingepakt in papier en doosje.

Ik zocht..en vond de pantoffelshop!

Op zoek naar een paar comfortabele huisschoenen kwam Ik terecht bij de pantoffelshop. Wat een prachtige keuze mogelijkheden. Ik koos voor fitflop (MULE/CLOG) en ben uitermate tevreden. De voeten worden zacht maar stevig ondersteund en Ik er loop er echt comfortabel mee door huis en hof. De bestelling werd keurig en snel thuis bezorgd. Van harte aanbevolen! Ton.

Goede website, levering op tijd. Wat wil je nog meer?

s'morgens besteld de volgende dag in huis Perfect

Mijn ervaring is verwarmend. Overal in het huis laminaat behalve op het toilet,waar het raampje bijna dag en nacht open staat. Dus de elementen hebben vrij spel in die kleine ruimte en vooral op de plavuizen. Als de temperatuur zakt zakt ook de warmte van de plavuizen. En als de je dan s'nachts naar het toilet moet op blote voeten ,krijg je een "koude schok", zodat je gelijk wakker bent. Nu met de Shepard sloffen met schapen wolle voering is dit probleem getakeld. Heerlijke pantoffel.

Keurig op tijd, site ziet er goed en betrouwbaar uit.

Het is goed dat in deze digitale tijd goed en betrouwbaar overkomt naar de klant, er is natuurlijk ellende genoeg!

Prima geleverd

Binnen 24 uur geleverd en prima pantoffel

Goede service.

De sloffen waren met zorg ingepakt, dat was een echt cadeau voor mijn moeder.

Goede service snelle levering.

snelle service

bestelling snel en goed geleverd

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Duidelijke website en snelle levering.

Uggs pantoffels uitgezocht, besteld en snel geleverd gekregen. Wat wil je nog meer?

snel, goed en duidelijk

snel, goed en duidelijk

Pluspunten

Goede service. Met zelfs een handgeschreven kaartje erbij. Toppie

Pluspunten

Klantvriendelijk

Niet nodig, goede service en vriendelijke mensen aan de telefoon gehad.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Geen.

Pluspunten

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding en milieuvriendelijke verpakking zonder meerprijs.

Pluspunten

zeer klantvriendelijk en goed geholpen

ga zo door!

Pluspunten

Hele goede klantenservice en perfecte pantoffels.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Prima service.

Pluspunten

Goede service! Pantoffels die niet op voorraad bleken bij inruilen voor andere maat werden meteen besteld bij de fabrikant (buitenland) en binnen een aantal dagen alsnog geleverd. Ondertussen op de hoogte gehouden per mail. Top!

Driehoeven 16

5076 BB Haaren