Ik bestel wat ik nodig heb en volgende dag al binnen. Sokken bevallen mij goed.

super goed

Snel geleverd, veel keuze

Op zoek naar geschikte sportsokken voor mijn dochter. Veel verschillende sokken gevonden. En snel geleverd

Hele snelle levering en goede kwaliteit!

Goede ervaring.

Goed geholpen.

Je besteld, het word snel verzonden en je krijgt precies wat je hebt besteld!

Fijne webshop, veel keus!

Ik vind dit een erg fijne webshop. Er is volop keuze en er zijn veel merksokken verkrijgbaar. Er zijn vaak goede aanbiedingen. De bestelde artikelen worden altijd keurig verpakt verzonden.

Mooi

Snelle levering en niet duur en grote maten

Snel

Heel veel keus en erg snel geleverd.

Nette service, snelle levering.

Zie hierboven.

Goed!!

Goede ervaringen met dit bedrijf

?Goed aanbod, levering meestal binnen enkele dagen.

Alles dik in orde

Snel gevonden, volgende dag in huis, alles in orde

Positief!

Ik had op zondagavond een vraag over een product. Er stond een link bij het product waarmee ik een vraag kon stellen. De volgende ochtend had ik meteen een antwoord in mijn mailbox. Keurig! Heb mijn bestelling daarna kunnen doen en had hem de volgende dag al in huis. Dus een zeer tevreden klant hier!

Mooie kwaliteit goede leverinf

Levering met keuze is super fijn. Verder sokken van marcs hele mooie kwaliteit met prijs.

Goed en snel

Gevonden wat ik zocht

Zeer positief

Geen negatieve opmerkingen, alles positief.

Goed product en snelle levering volgens afspraak

Fijne sokken van Falke gekocht, en zeer snel geleverd.

In een woord TOP...

Genoeg keus, makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen, keurig verpakt en vlotte bezorging... Dus voor mij in een woord TOP...

Het pakketje is optijd verzonden alleen is er vertraging bij TNT ontstaan zodat ik het pakketje een dag later ontvangen hebben als de bedoeling was

Snelle service en goede kwaliteit

Makkelijke webshop waar je de producten goed kan vinden. Snelle bezorging en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden! Kom graag nog een keer terug.

heel tevreden

Voldoen volledig aan de verwachtingen !

Prima keuze en levering

Er is heel veel keuze en de zoekopdrachten die ik kon invoeren, maakten het me makkelijk

Snelle levering en mooie sokken!

Pakket was snel verzonden en ook snel geleverd. De sokken zijn mooi, passen goed en zijn van goede kwaliteit

Prachtige sokken

Jaren geleden droeg ik de Burlington sokken en kousen, en ik heb ze weer "gevonden". Ik ga er zeker meer bestellen.

Driehoeven 16

5076BB Haaren