Goede levering en goede kwaliteit

Tevreden met de anti slip sokken voor kids. Snel geleverd.

Veel keus, prima prijs en lekker snel verzonden.

Snelle levering, groot assortiment en uitstekende prijzen.

Levering was top, ondanks zeer drukke corona kerstperiode. Ik was verrast dat jullie een uitgebreider assortiment Burlington Edinburgh heren kniekousen hebben dan je bij Burlington zelf online kunt bestellen. Uitstekende shopervaring, ik kom zeker terug.

supersnelle levering ondanks drukke coronatijd! :-)

prima winkel!

Veel keuze en persoonlijke snelle service

Veel keuze en persoonlijke snelle service

Zeer goede service en snelle levering

Prima service. Snelle levering

Zeer goed verzorgd en bezorgd. Blij mee

Altijd goed. Krijgt wat beloofd is.

Fijne sokken en snelle nette bezorging

Top Service!

Mijn bestelling werd snel en correct bezorgd.

Goede service en aflevering

Ik ben heel tevreden over het het hele afleveringsproces.

Snelle levering, goede kwaliteit

Wij bestellen altijd knie kousen van Bonnie Doon voor onze dochter, goede kwaliteit, gaan lang mee bij dagelijks gebruik. En lekker weinig last van het naadje. De levering is snel en adequaat. Nooit problemen gehad!

Goeie en snelle service

Snelle en zorgvuldige levering. Prettig dat je er van op aan kunt.

geweldig

keus enorm, ruilen snel gedaan, contact telefonisch geen wachtrij.

Geweldige service

Heel veel keuze en een goede service. Ik had Sinterklaascadeaus gekocht voor vrienden. Daardoor had ik verschillende maten in sokken. Hier werd ik netjes over opgebeld of dit wel klopte en ze waren zelfs bereid de bestelling aan te passen. Ik vind dit zeer goede service. Na het telefoontje werden ze meteen opgestuurd en ik had ze de volgende dag binnen, mijn complimenten!

Mooie kwaliteit

De slofsokken werden snel geleverd en lijken van goede kwaliteit!

Snel en goed

Zonder problemen snel en exact geleverd wat ik besteld had.

keurige levering

Netjes op tijd ben blij :)

Erg duur, goede service

Net gedaan

Een prima eerste ervaring met Sokshop

Een vlotte, correcte afwikkeling van de bestelling

Mooi product, goed service

Product komt goed overeen met beeldmateriaal op de website, snelle levering en duidelijke communicatie

Mooie producten in een snelle en goede levering

Fijne en goede Kwaliteit produkten die makkelijk te bestellen zijn en goed en snel geleverd worden.

Prima service!

Erg attent om een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling te ontvangen. Nalevering stond niet in de pakbon, wel bij bevestigingsmail. Gelukkig kwam de nalevering snel, anders zou ik er achteraan zijn gaan bellen.

Heel tevreden

Overzichtelijke site. Vlotte levering. Mooie producten.

Goede omschrijving van het product.

Prima sokken, maar wel later bezorgd

Mooie sokken, zondag besteld maar woensdag pas geleverd

Driehoeven 16

5076BB Haaren