Duidelijke uitleg van de producten daardoor een prachtig paar off white sokjes voor onder haar communie jurk. Snel binnen en de keuze uit milieu vriendelijke verpakkingen iserg fijn. Wij zijn tevrden

Super snel geleverd!

Veel keus, snelle levering

Snelle levering mooi verpakt Top product

Geen probleem gehad

Was prima allemaal

Voor het eerst besteld bij jullie en gelijk een super ervaring.! Snelle bezorging wat natuurlijk altijd fijn is.

Topshop

Zeer tevreden, net verpakt en keurig volgens afspraak bezorgd.

goede kwaliteit antislip sokken

fijne en veilige sokken als alternatief voor schoenen.

Altijd top!

Al jaren koop ik de sokken voor mijn gezin en mijzelf bij Sokshop.nl. En altijd tot volle tevredenheid. Top winkel!

Geweldige

Prachtig verpakt en netjes in de doos, ik ben een tevreden klant.

Goed servis

Makkelijk te bestellen, het kwam op tijd

Goede verwerking en levering bestelling

Ik vond de mogelijkheid om de eco-vriendelijke variant aan te bieden heel goed.Maar ik vraag me wel af waarom dat niet standaard zo wordt gedaan. Verder snelle verwerking bestelling en bezorging

goede sercice

goed te bereiken per telefoon mooie collectie

Snelle service fijne producten

Leuke sokjes voor mijn meiden gekocht. Goed geprijsd en fijn materiaal!

Goed,maar deze meerdere mails om een beoordeling in te vullen vind ik minder

Goed verlopen

Goede prijs

Snelle service, snelle afwikkeling, goede kwaliteit

Perfecte service!

Heel betrouwbaar bedrijf met keurige verzendservice en goede klantenservice. Voor mij inmiddels een vast adres.

Makkelijk bestellen op een mooie website. Leuke modellen. Snelle en nette bezorging. Goede kwaliteit.

Zeer goede service

Ik bestelde 6 paar sokken dezelfde maat. 1 paar was groter dan de rest ondanks dat op de sokken zelf de juiste maat stond. Er werd heel snel een nieuw paar sokken opgestuurd.

Helemaal TOP!!!!

Besteld en binnen enkele dagen bestelling binnen!!

supersnelle service

Ik kon mijn sokken snel vinden. Al vond ik de website ook niet heel overzichtelijk. Gelukkig wist ik wat ik wilde, alleen de keuze qua kleur is té reuze ;-)

Prima verzorgd, nu PostNL nog beter

Prima verzorgd

Kopen is. moeilijk. Ik had Het bijna opgegeven I

In het begin ging het gemakkelijk. Maarnu wordt voortgeborduurd op gegevens van eerdere aa kopen Dat lukte niet. Toch kunnen kopen met telefonisch contact. Dat kan toch niet de bedoeling zijn.

Goeie kwaliteit, snel geleverd

De sokshop en de pantoffelshop hebben een goed assortiment, kwalitatief uitstekend en prijstechnisch prima. Ik word daar blij van. Alles is snel geleverd. Prima!

Driehoeven 16

5076BB Haaren