Snelle levering van een prima product

Ervaring al eerder gemaild, was prima.

Snelle en prettige afhandeling van de bestelling

Snelle en prettige afhandeling van de bestelling

Heb gevonden wat ik wou hebben sokken en de bezorging ook goed woensdag besteld donderdag in huis Precies wat de site aan gaf Ga zeker weer bestelen

Topsok!

Zie hierboven

Prima verzorgd

Fijn om bij jullie te bestellen prima in orde weer! Topservice!

Keurig verpakt

Enorme keuze. Wordt vlot geleverd en goede naservive

Ruime keuze en snelle levering

Goede kwaliteit , snelle levering

Goede site , veel reviews waardoor ik eindelijk de goede sneaker socks heb gevonden die niet afzakken

Prima sokken en levering

Uitgebreide keuze uit sokken. Falke sokken blijken prima kwaliteit. Levering was snel en correct. Prima dus.

Prima afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk om iets te bestellen voor oude moeder in zorginstelling. Daar werd het keurig bezorgd.

Een snelle levering

Een vlotte behandeling en keurig verpakt.

De bestelde sokken zijn snel bezorgd en keurig verpakt.

Snelle levering en netjes verpakt.

Alles komt door de brievenbus en dat is top!

Fijne sokken, moeizame levering

Helaas waren drie van de vier sets sokken niet meer in de kleur die ik had besteld. Over twee daarvan kreeg ik pas na weken bericht. De sokken zelf zijn wel erg fijn!

Hele lange bezorgtijd

Alles was prima maar het duurde zoooo lang voor het binnenkwam. Sokken besteld toen t nog koud was. Nu is het al zo heet dat ze niet meer nodig zijn. Verder tevreden

Topservice

Vlotte levering en netjes verpakt. Topklasse zaak

Mooie sokken en een hele vlotte levering. Helemaal top.

Mooie sok en vlotte bezorging

Snelle levering product is helemaal naar wens!

Prettig bedrijf, goede service!

helemaal goed

Snelle levering, goed produkt.

Super,

Super, ondanks de drukte was de bestelling op tijd en zag er precies uit zoals op de foto

Snel levering, goede service.

Uitgebreide collectie, snelle levering en een goede klantenservice. Aanrader.

ik wacht op een omruil

Kan dus nog niet definitief over mijn ervaring spreken In middels tot volle tevredenheid opgelost.

Sokken bleken niet op voorraad, maar toch redelijk snel geleverd

Na mijn bestelling volgde een bevestiging. Een paar dagen daarna bericht dat de levering van de sokken vertraging had opgelopen. Er werd niet bij vermeld, wanneer ze dan wel zouden worden geleverd. Had ik wel handig gevonden. Heb daar vervolgens naar geïnformeerd. Kreeg snel bericht dat dit de volgende week waarschijnlijk zou zijn. Werden toch nog iets sneller geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit. Kortom heel blij mee

Driehoeven 16

5076BB Haaren