Al meerdere malen besteld. Bestelling wordt altijd snel geleverd. De klantenservice verdient ook een pluim!

Snelle levering, goede service, fijne website met veel keus en mooie merken. Netjes verpakt geleverd.

PRIMA!!!!!!!

Hallo! Even een reaktie, als een vaste Burlington gebruiker lopen de zaken met jullie altijd uitstekend!!! Dus!!!!! GA ZO DOOR!!!!!!! ( groetjes Herman)

Vlot, goed verpakt, hoge kwaliteit

Vlot verzonden, grote maten, goede kwaliteit, goed beschermd

Super sokken voor een zeer nette prijs

Prachtige sokken snelle verzending kortom zeer tevreden!

Snelle levering en super kwaliteit.

Grote collectie, zeer goede service, snelle levering

Vanaf plaatsing bestelling tot aan aflevering service heel goed

De geleverde sokken zijn kwalitatief goed.

Ruim aanbod van sokken en voor ons gevoel tegen een prachtige prijs. Ook een snelle levering. Heel fijn!

Goed assortiment (ruime keuze op favoriete sokken van Marc Marcs) en snelle service.

U heeft de goederen met enige vertraging geleverd

U heeft met vertraging maar wel secuur geleverd

Ruime keus, snel verzonden

Veel keus in sokken. Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles perfect verlopen en kwaliteit

Producten voldoen aan verwachtingen en lever tijd allemaal perfect verlopen. Als ik weer nodig heb koop ik weer hier.

9 sterren Een geweldige goede service.

Gemakkelijke site, handig in bestellen, snelle levering. Met andere woorden een topervaring.

Heel goed meegedacht!

De sokken die ik had besteld waren helaas niet meer voorradig, ik kreeg een prima alternatief aangereikt door het team waardoor ik niet opnieuw weer hoefde te gaan zoeken!

Levering goed en product goed.

Goeie producten snel geleverd

Goeie producten probleemloos geleverd.

Ruime keuze kwaliteitssokken

Goedwerkende site, snelle levering. Ik koop alle sokken via deze webwinkel.

Goede ervaring

Vriendelijk en erg goed, ook bij telefonisch contact

Snelle levering en fijne sokken

Alle sokken zagen eruit zoals aangegeven op de website en zijn fijn om te dragen. Super snel geleverd!

Pérfect

Prima keuze snel geleverd

veel keus, handige recensies en snelle verzending.

Mooi assortiment en goede kwaliteit producten. Ook voldoende aanbod voor dames heren en kinderen. Producten worden heel netjes geleverd.

Deellevering

Niet duidelijk op de site dat er geen voorraad was. Had er 3 besteld, kreeg er eerst 1. Paar weken later zelf maar gemaild waar de rest bleef. Ze waren me vergeten in te lichten. Excuses wel aangeboden. Ander product aangeboden. Niet geaccepteerd. Duurde daarna nog 1,5 week voor het restant werd geleverd. Zal hier helaas niet meer bestellen.

Duidelijke omschrijving van het product

Driehoeven 16

5076BB Haaren