Top Service!

Ik heb bij fietskarretje.nl een hondenbuggy besteld. Zij waren de enige die deze direct konden leveren. Alle andere leveranciers > meer dan 2 maanden levertijd Direct antwoord gekregen op mijn vraag via mail. Heel vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader!

Volledig in orde

Levering volledig in orde Zeer praktisch product. Snel geïnstalleerd

Zeer Slecht

Karretje voor de vakantie gekocht. Bij eerste gebruik buigt de stang door, waardoor de kar aan voorkant over de grond schuurt. Kar is niet te gebruiken terwijl deze speciaal voor de vakantie is gekocht!! Hond is 45 kilo, terwijl kar 55 kilo zou moeten kunnen dragen. Zeer ontevreden over aankoop en kan onverrichter zake weer retour.

Zeer snelle levering

Volgende dag in huis

Snelle levering, prima product.

Vriendelijk en snel

Erg vriendelijk aan de telefoon, flexibel en de volgende dag had ik de fietskar al thuis. Absoluut aan te raden.

Het was te klein wat ik besteld had Terug gestuurd binnen 2 dagen me geld terug op m’n rekening dikke 10

De kar vind ik geweldig ,hij loopt heel licht . Ik ben alleen niet tevreden over de ritsen . De achter klep kan ik niet helemaal sluiten omdat de rits splijt . En dat is ook met de boven ritsen , niet altijd maar wel vaak dus die laat ik dicht zitten . Maar de achter waar de hond in stapt is wel vervelend soms kan ik een helft dicht doen en moet de andere kant open blijven . En als hij wel een stukje dicht gast en dan toch ergens splijt dan kan ik hem met veel moeite open krijgen om dat er dan in een kant van de rits ruimte zit .

Fantastisch!

Omdat ik zo aan het twijfelen was over het aanschaffen van een fietskar, ben ik begonnen met mailen. Op elke mail kreeg ik steeds netjes antwoord. Eindelijk de knoop doorgehakt en binnen een paar dagen werd de nieuwe fietskar afgeleverd. Super fijn hoe zij met hun klanten omgaan.

Snelle en correcte levering

Goede uitleg op de site. Daar waar we door een tekort aan informatie voordien bij iemand anders het verkeerde product hadden gekocht! Super!

Supercorrect

In de middag gebeld. Netjes te woord gestaan Volgende dag al geleverd. Product prima. Prijs concurrerend rob winkel

Snelle levering en prima service

Eerst telefonisch contact gehad, prima geholpen door een vriendelijke medewerkster. We zijn dik tevreden over de fietskar. Het is echt genieten met onze Lanrador.

Mooi product, snelle levering

Mooie hondenbuggy. Stevig en makkelijk te monteren. Ons hondje heeft beginnende artrose en het is fijn dat als ze moe is we haar toch lekker mee kunnen nemen in de buggy. Ook makkelijk mee te rijden op bijvoorbeeld een bospad. Wij j zijn erg tevreden.

zeer snelle en goede service en bezorging

zeer goed

Mooi product

Stevige wagentje, met ruim voldoende ruimte voor mijn22kg zware Beagle. Robuust uitgevoerd en in een speelse niet te opzichtelijke kleurschakering.

Supersnelle levering

Uitstekende informatie en heel snel geleverd. Makkelijk open te vouwen en degelijk materiaal.

Onderdeel Doggi Ride

Snel geleverd tegen correcte prijs.

Ben TOP geholpen!!

Het kopen van een fietskar ging vlekkeloos, maar een fietsmand voor aan het stuur bleek steeds niet te passen. Hiervoor zijn meerdere telefoontjes en retourzendingen nodig geweest. Ben TOP geholpen door de medewerkers. Eind goed al goed. De producten zijn van goede kwaliteit en voor service geef ik een 10!! Een zeer tevreden klant, die volgende keer weer bij jullie koopt. groetjes Mary Bokelmann

Artikel te klein -retour netjes afgehandeld

Artikel te klein -retour netjes afgehandeld

Goede en snelle service

Fietskar voldoet aan verwachting. Goed materiaal. Makkelijk en prettig contact met verkoper om zaken af te stemmen. In elkaar zetten van fietskar was redelijk eenvoudig, alleen tekening om dat te doen was niet duidelijk.

Prima gegaan

Goede informatie op de website een snelle service

Snelle levering en verzending, overzichtelijke site en betaalbare onderdelen.

Oke

Zeer snelle levering !

Prima service, fietskar in goed staat en op tijd ontvangen

Fijne fietskar en op tijd ontvangen

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 – 542049

Over Fietskarretje.nl

Fietskarretje.nl biedt een veilig transport met je fiets en heeft een uitgebreid assortiment van allerlei kinderkarren, hondenkarren en bagagekarren in diverse kleuren met- of zonder vering.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl