Prima prijs en snelle levering

Helemaal Top!

Ik heb een honden buggy besteld en die werd supersnel afgeleverd heel mooi verpakt!. De prijzen liggen hier ook voordeliger dan bij andere bedrijven, Ik kreeg een schattige attentie bij mijn aankoop zo leuk!

Wij zijn heel tevreden over de firma , maar ook vooral over de opvolging. Geen enkele vraag is te veel. Je wordt altijd geholpen. Super !!!!!!

Denken goed mee en zijn proactief. Goed produkt, aanrader!

Bij levering waren er wat onderdelen stukgegaan tijdens het transport naar ons. Gelijk contact opgenomen en het werd gelijk geregeld heel fijn

gemakkelijk in elkaar te zetten kattenwiel

Het in elkaar zetten van het kattenwiel was een makkie. Gelukkig zaten er reserve boogjes bij, want er zijn 2 geknapt. Jammer dat er 2 verschillende vleugelmoeren bij geleverd zijn, waarvan er 1 te kort was en niet schroefde. Het is nog te vroeg om commentaar te geven over de kleefkracht van de loopplaten, de stabiliteit tijdens gebruik van het wiel en het geluid tijdens gebruik, omdat de katten er nog niet op hebben gelopen. Wat ik mis, is een rem of een slot op het wiel.

Goed geregeld!

Snelle levering, wel even gebeld maar prima en correct te woord gestaan.

Super snelle levering

'S Middags besteld 'S avonds in huis super

Goede service!

Kattenwiel besteld. Met in elkaar zetten enkele klemmetjes gebroken. Mailtje gestuurd en andere klemmetjes ontvangen zonder probleem.

Top,

Snel, netjes, goede service.

Prima!!!

Duidelijkheid snelle levering top!

Prima katten krabpaal, wat laat geleverd

Kwaliteit is prima. De paal werd echter niet meteen verstuurd. Dit omdat er geen plaats was in de bus van DHL? Verder geen opmerkingen.

Tevreden !

Rolstoel voor de hond gekocht, jammer genoeg was er een stock verschil ivm de standaard wielen, dus deze konden niet verzonden worden. De verkoper heeft dit zeer profesioneel opgelost door speciale banden toe te voegen die wel in stock waren. En dit alles met de snel post verstuurd. Top service !

Product werd op tijd geleverd👍

Het bestelde artikel zag er goed uit, en is van prima kwaliteit.

goeddddddddddddd

toppie

Uitstekende service. Mijn bestelling is door omstandigheden later dan voorzien bezorgd maar dit werd netjes vooraf verwittigd. Prima service!

De Halo is een enorme hulp voor mijn hond bij het wandelen

De Halo die ik besteld heb is een enorme hulp voor mijn hondje bij het wandelen en op vreemde plekken. Maar de "ring" is wel wat groot voor hem. Misschien een idee voor de toekomst toe: de mogelijkheid om verschillende formaten van de ring af te stemmen op een harnas. Het harnas zit goed om mijn hond (een maat kleiner had te klein geweest) maar de ring hindert hem soms een beetje omdat het een zeer grote ring is.

goede website

Ik hen gevonden wat ik zocht en is afgeleverd zoals afgesproken

Good service

Very good experience with Dierenbenodigdheden. One piece of the wheel I ordered was broken and they immediately shipped a new piece.

Prima service - hoge verzendkosten

zoals de titel al zegt. Prima service. Goed bereikbaar. Bereid om een bestelling telefonisch te bespreken. Ophalen kan, maar liefst op afspraak. Jammer dat de verzendkosten pas gratis zijn vanaf 70 euro. Vanaf 50 euro of verwerken in productprijzen is fijner.

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan

Nice

Goede opvolging van mijn bestelling en de levering.

Heb een walking halo harnas voor mijn blinde hondje besteld. Verzending was snel, harnas past uitstekend. Dus ,top!

Handleiding in Nederlandse taal ontbreekt.

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 - 542049

Over Dierenbenodigdheden Blauwestad

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze Dierenbenodigdheden Online Shop, u zult verbaasd zijn van de unieke en leuke spulletjes, die onze Online Dierenwinkel aanbiedt.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl