Zeer goede klantenservice

De koerier had helaas mijn pakket tussen een deur met klem gezet waardoor de inhoud beschadigd was. Ik kreeg binnen 24u een nalevering en zelfs nog een speeltje erbij voor de katten :-) Absoluut goede service! Nu nog m’n katten op de Cat Wheel leren lopen haha

Prima.

Ik ben uitstekend geholpen. Zeer klantvriendelijk.

vandaag besteld morgen in huis top!

Wat ik goed vind dat je alle stukken apart kan kopen van de kattenwiel.

Prima kattenwiel

Handleiding is heel duidelijk, makkelijk in elkaar te zetten. Onze bengalen hebben er erg veel plezier van.

Goed product en snel geleverd

Het product de ene dag besteld en andere dag in huis. Ziet er mooi uit.

Perfecte service

Snelle verzending met fijne communicatie en goed advies over artikelen die zij zelf niet eens verkopen. Echt een aanrader!

Snelle levering en het product is precies zoals het is omschreven

Een kattenwiel gekocht, makkelijk in elkaar te zetten met de tekening. Is een degelijk product zoals op de site omschreven.

De rolstoel besteld en de volgende dag al in huis

Een 10 voor service en klantvriendelijkheid.

Omdat ik niet zeker was welke maat Walkin' Wheels front lift harnas te nemen, eerst een paar afmetingen opgevraagd. In no time keurig antwoord ontvangen. Met als resultaat dat het harnas dat 2 dagen later al geleverd werd, paste als gegoten.

Werd goed op de hoogte gehouden dat er enige vertraging was ivm effecten corona. Aangekomen en het in elkaar zetten van het loopwiel voor de katten was goed te doen. Met behulp van een platte houten pollepel kon ik wat meer kracht zetten om sommige elementen goed in elkaar te duwen.

Een snelle, vriendelijke en prima service!

Bij elk schriftelijk contact, kreeg ik heel snel een antwoord en werd ik verder geholpen. Er werd een oplossing gevonden voor het samenvoegen van verschillende kadobonnen en dit alles in een zeer korte tijdspanne. Top!

Ik ben erg tevreden met de rode All Terrain buggy. De regenhoes vind ik alleen aan de krappe kant. De klittenbanden passen bijna niet op elkaar en de kont van de buggy blijft een klein stukje onbedekt. Maar verder ben ik tevreden. Alleen moet ik nog bericht krijgen van de factuur.

Geweldige service, super snel!

Goede website en de service is fantastisch. Geven snel en duidelijk antwoord op vragen, telefonisch of via de mail. Pakketten worden super snel geleverd. Jammer dat het dan door Postnl finaal mis moet gaan en die er een zooitje van maken waardoor we 4 dagen op een rolstoel hebben zitten wachten.

Super, bestelling geplaatst dag erna al in huis en dat 2 dagen voor de kerst.

Prima levering en goede kwaliteit

Rijd soepel dankzij luchtgevulde banden.

Great and fast as usual

Awesome service

Alles wordt altijd snel en makkelijk geregeld!

Makkelijke website en snel bezorgd

Mijn bestelling was snel geleverd en het product is van goeie kwaliteit

Prima product en snelle levering!

Prima product en snelle levering!

Mooi degelijk product

Mooi product snelle levering ben heel tevreden

Goede uitleg

Zodat ik begreep dat ik het juiste formaat regenhoes koos.

Mooie Catwheel en uitstekende service

De catwheel werd snel geleverd en toen bij uitpakken er onderdelen beschadigd waren is dit snel en uitstekend opgelost. Duidelijke gebruiksaanwijzing zit bijgesloten. Mijn kat en ik zijn erg blij

Goed advies, gemakkelijk besteld, levering goed te volgen en snelle levering.

Super goeie service en kwaliteit

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 - 542049

Over Dierenbenodigdheden Blauwestad

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze Dierenbenodigdheden Online Shop, u zult verbaasd zijn van de unieke en leuke spulletjes, die onze Online Dierenwinkel aanbiedt.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl