Heel goed!

Hondenrolstoel prijs is te hoog.

Product zoals omschreven.

Product was gelukkig op voorraad, zodat het na ontvangst direct gebruikt kon worden.

livraison rapide

Maintenant mon chat n'utilise pas encore l'article que j'ai commandé, j'espère qu'il va s'en servir ( lol).

Functioneel product met geen support. Te duur voor wat je krijgt

Op zich goede communicatie en begeleiding voorafgaand aan aankoop product. Product zelf voldoet maar is niet veel meer dan een in China geproduceerde verzameling buisjes en wat straps met luchtbanden. Prijs kwaliteitverhouding m.i. wat zoek. Echter na 1 dag ontplofte letterlijk de linker binnenband. Dit gedocumenteerd met foto's gemeld. Een enorm gat erin. Dit gemeld maar het antwoord was dat ik een nieuwe ergens online zou moeten kopen. En moest ze zeker niet te hard oppompen. De volgende dag ontplofte de andere binnenband. Ik heb lokaal nieuwe binnenbanden gekocht en dat is een enorm verschil met de Chinese rommel die erin zat. Het is een erg duur product, en ik beslis zelf om het aan te kopen. Maar dit levert een erg negatieve koopervaring op.

snel geleverd en prima verpakt zoals altijd

snel geleverd en prima verpakt zoals altijd

Great selection and service

I found them to be very professional, responded quickly to questions, and provided exactly what I needed to repair my cats wheel. My one recommendation is that they inform potential buyers that the Allen wrench that will be required for mounting the wheels to the base is NOT included. Luckily for me I had one from some IKEA furniture that worked.

Wel geen grote plantjes gebruiken....spijt dat ik geen groter had besteld

snel

Snelle bezorging waarvoor dank

Mijn ervaring was goed.

Mijn ervaring was goed.

tevreden

Ben wel tevreden wat mijn bestelling betreft , Toch één minpunt en dat is dat de levering gebeurt met POST NL . De reden hiervoor is dat ik mijn pakket ben moeten gaan ophalen in een post nl punt in een andere stad nl Tubeke , zo een veertien km van mijn woonplaats , Ben 70 jaar , beschik niet over vervoer , betaal extra vervoerkosten en moet dan ook nog eens een buur zijn hulp vragen wat deze ook niet gratis doet ,, is niet alleen bij jullie hoor ,, ook met zooplus heb ik dit probleem , POST NL leverd niets aan de deur . Mvg

Kwaliteitsproducten en snelle levering

Kwaliteitsproducten voor een betaalbare prijs. Snelle levering en goed contact mee op te nemen.

Ik heb Robur Bozita mother en Puppy gekocht deze is niet overal verkrijgbaar Jammer dat ik niet ook de senior brok in het assortiment kon vinden voor mijn andere hond.

de best gekochte in vele jaren

Ik heb een hele gave snelle kat (kattenscooter) gekocht bij Pet Supplies Blauwestad en ben zeer tevreden. Het duurde 20 minuten om te monteren en staat geweldig in de woonkamer, mijn kat is er super blij mee super️ de beste koop in vele jaren. groetjes een gelukkige kattenmoeder

Super service

Weer snel geleverd zoals gewoonlijk

Uitstekende service!

Tot mijn verbazing was de levering vroeg en perfect.

Fijne aankoop met goede service

Top! Wij zijn blije klanten, aankoop gedaan, levertijd was bekend dat het even ging duren. Toen we na de verwachtte levertermijn via de mail contact opnamen werd hier diezelfde dag op gereageerd en die week is ook gelijk het pakket gekomen!

Prima service. Erg prettig dat er telefonische bereikbaarheid is.

Zie bovenstaande.

Prima geholpen en snel bezorgd

Fijn bedrijf en prima product

Fantastische service!

Meerdere onderdelen nodig voor de rolstoel van onze hond. Deze wilde ik bestellen in combinatie met een kadobon. De onderdelen waren helaas niet op voorraad, maar de bon verliep. Klantenservice heeft meteen de bon verlengd waardoor ik nu alle onderdelen alsnog heb kunnen bestellen met de bon. Super snelle en geweldige service!

Hondenfietskar Doggy Ride

Snelle levering. 1 onderdeeltje kapot. Na contact werd geregend dat dit opnieuw geleverd zou worden

heel erg tevreden bestelling was de volgend dag al

Altijd heel erg tevreden bij bestellen in deze webshop

Snelle levering en de hondenfietskar is prachtig!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Product voldoet aan de kwaliteit en super snelle verzending

Snelle levering voor goede prijs

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 - 542049

Over Dierenbenodigdheden Blauwestad

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze Dierenbenodigdheden Online Shop, u zult verbaasd zijn van de unieke en leuke spulletjes, die onze Online Dierenwinkel aanbiedt.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl