Alle bestellingen vlot geleverd

Al diverse keren hondenvoer besteld. Wordt zeer vlot geleverd, soms zelfs dezelfde dag

Goede kwaliteit snelle levering

Hele goede kwaliteit goede prijsverhouding en snelle levering. Een aanrader

Donderdag besteld vrijdag al in huis !!!

Snelle levering goed verpakt

Besteld en snel geleverd

Super meegedacht, top service!

Na een inzamelingsactie op Facebook is er vanuit Dierbenodigdheden Blauwestad super gereageerd! Ze dachten met ons mee en ondanks het niet op voorraad zijn van het gewenste product (looprad voor katten), hebben zij ons goed op de hoogte gehouden. Het product is prachtig, al laten de katten het nog even afweten. Dierbenodigdheden Blauwestad, bedankt!

Prima communicatie, snelle verzending

De kleur van mijn bestelde Doggyride Cocoon was niet voorradig, dus ik kreeg een keurig mailtje. Vervolgens werd het product vlot verzonden. Hierna mailde ik nog voor een vraag en kreeg ik ook vlot een antwoord.

fijne en betrouwbare winkel

Alles werd echt snel geleverd. Helaas wilde onze hond niet blijven staan met een rolstoel aan. Retour was geen probleem, en het retour bedrag is na alle tevredenheid terug gestort.

Kattenwiel besteld. 's anderdaags al ontvangen. Lola ( de poes) ook superblij met haar nieuw speelgoed

eerlijk bedrijf

Mijn bestelde artikel kwam later maar het bedrijf hield me goed op de hoogte wat de staat van mn bestelling was. Tevreden over het artikel

Snelle verzending

Snel verzonden..

Fijne online dierenwinkel, vlotte levering en uitstekende afhandeling van mijn bestelling!!

Top!!

Super service

Mijn bestelde artikel kon niet op het aangeven tijdstip geleverd worden door externe vertraging . Heel fijn om daar tijdig door hun zelf van op de hoogte gebracht te worden en verder op de hoogte gehouden te worden van de status . Voor mij een dikke 10/10

Ondanks de vertrarging prima communicatie over het levertraject.Erg netjes gedaan! De katten zijn in ieder geval blij met hun wiel!

Excellent communication and service

Ordered a cat wheel and am quite happy with communication and shipping time

Ja super

Super good service!

Really good service. Very good information about where the purchace was (as it was late from the producer) and in perfect condtion on arrival. Would use again!

Zeer te vreden.

Product besteld en de volgende dag al in huis.

Kattenloopwiel.

Ik heb het kattenlooppwiel in elkaar gekregen maar mijn katje (Dielke) heeft er nog niet in gespeeld,hopellijk komt het nog. Chris en Dielke.

goede service en goed bereikbaar bij vragen

De levering van het product was iets vertraagd maar dat is uiterst netjes gecommuniceerd dus klantgerichtheid is helemaal oke. Ik heb het product nu in huis en het maakt de verwachting meer dan waar. Ik zal in de toekomst echt nog wel vaker iets bestellen.

Alles snel en goed geleverd.

Prima webshop

Prima webshop en wat exclusiever assortiment

Zeer gemakkelijk

De wagen is heel gemakkelijk om ineen te klikken en handig zo om alles tegelijk in de koffer te schikken zonder iets los te moeten maken . Heb van die bon een regenhoes genomen en is zeker groot genoeg dat zogoed als alles afdekt. Heb zeker een goede keuze genomen.

Excellent, arrive rapidement, je recommande !

Parfait, commandé, payé et livré rapidement

Boek gelijk opgestuurd

Kreeg gelijk de volgende dag dat verzonden was.

Goed en komt afspraken netjes na

Goed en komt afspraken netjes na

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 - 542049

Over Dierenbenodigdheden Blauwestad

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze Dierenbenodigdheden Online Shop, u zult verbaasd zijn van de unieke en leuke spulletjes, die onze Online Dierenwinkel aanbiedt.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl