Snelle reactie op de e-mail en spullen netjes verzorgd opgestuurd.

Goede aankoop. Netjes en snel geleverd.

Fijne service

Snel en correct

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit

Snelle leverling van de hondenbuggy. Deskundig advies en Prima Services

Zeer goede hulp bij en na aankoop

Wij hadden voor onze hond een Walkin’ Wheels hondenrolstoel nodig, maar helaas was de maat net uitverkocht. Ik had aangegeven dan even verder te kijken, maar ik kon hem nergens vinden. Na een paar weken kreeg ik een mailtje dat de rolstoel weer binnen was, dus direct besteld. In elkaar zetten was eenvoudig. Een filmpje en foto opgestuurd van de hond met de rolstoel. Kreeg gelijk een mailtje terug met tips voor een betere afstelling. Dat zat inderdaad veel beter. Ik zal niet zeggen dat onze oude loebas nu weer loopt als de brandweer, maar ze kan wel veel verder, wat sneller en is niet meer zo uitgeput.

Beste prijs innopet buggy en super snelle levering

Bestelling donderdag avond laat geplaatst en zaterdagochtend al binnen. Gelijk reactie op m’n email mbt voucher inwisselen voor gratis regenhoes. En ook deze zat er keurig bij. Beste prijs ivm regenhoes die je elders apart aan moet schaffen. Paste perfect van hetzelfde merk.

Ik ben heel tevreden, heel behulpzaam bij het kiezen van de materialen. Goede opvolging. Een echte aanrader .

Kon spoedig terecht, gepast advies en oplossing

Ik ben recent voor een oogontsteking van mijn kitten geweest, deze werd over het weekend steeds erger. Maandag was het al wat minder maar heb toch gebeld. Kon de zelfde dag nog langs, dit stelde mij gerust aangezien het om een kitten gaat. Er werd ook goed meegedacht over medicatie voor mijn kitten. Omdat ze namelijk nog zo klein is werd vloeibare antibiotica aangeboden. Deze hadden ze alleen niet meer. Dus ipv mij tabbleten te geven hebben ze een collega dierenarts gebeld waar ik het kon ophalen.

Prima advies en snelle levering

Goed telefonisch contact en goede adviezen.

snel

Snelle verwerking. Prima product.

Vandaag bestellen morgen ontvangen Makkelijk het leveradres aan te passen Netjes verpakt Bij mijn product een goede handleiding

Super snel en goede levering

Zoals gewoonlijk weer snelle service

snel geleverd

Snel en correct

Snel geleverd en goed verpakt , goede kwaliteit

Goede service, snelle levering snel antwoord

Product was snel bezorgd, snel antwoord op mijn vraag.

Good Quality

Good Quality and easy enough to buy

Proces verliep zeer goed

Goed op tijd

perfect

prima levering, goede prijs

Fantastische, snelle service en levering!

Een jaar geleden hier de rolstoel voor onze hond gekocht. Deze werd snel en goed verpakt geleverd. Laatst ging het tuig hiervan kapot. Helaas buiten de garantieperiode. Contact opgenomen met de verkoper en hiervoor een goede tip gekregen die werkte. Vorige week een nieuw, ander tuig voor de rolstoel besteld. We twijfelden over de maat, maar na een belletje was ook dit helemaal duidelijk. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper. Tuig werd meteen de andere dag geleverd en is perfect.

perfect product ontvangen

Geleverde product voldoet aan de verwachtingen. Transporteur DPD had lang nodig om het product op afleveradres.

Uistekend

Snelle levering.prima service. Bestelling op de website gaat gemakkelijk.

Top firma, goede ondersteuning bij keuze en snelle levering

Zocht hondenrolstoel en had eerst nood aan ondersteuning bepaling juiste maat en snel en correct antwoord bekomen. Levering was snel en perfect verpakt.

de rolstoel beantwoordt aan mijn verwachtingen

ik had een "large" hondenrolstoel besteld en kreeg een "medium" toegestuurd, weliswaar na telefonisch contact erover. De large was niet voorradig alhoewel er op de website stond dat hij in voorraad was. De medium zou voldoende aanpasbaar zijn om mijn hond te ondersteunen zeiden ze telefonisch, maar ik twijfelde... Maar het klopte de hond past er prima in, ik moet alleen alles juist afregelen. Dus ben happy, het product kwam ook snel toe ondanks corona. zondag werd het pakket geleverd en ik had woensdag besteld.

Kan niet beter

Fantastische kwaliteit trolley snelle levering en wat ik heel fijn vind: ik kon ze bellen voordat ik bestelde en kreeg direct antwoorden op mijn vragen.

Groeveweg 13

9682 RP Oostwold

+31 (0)597 - 542049

Over Dierenbenodigdheden Blauwestad

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze Dierenbenodigdheden Online Shop, u zult verbaasd zijn van de unieke en leuke spulletjes, die onze Online Dierenwinkel aanbiedt.

Over FDB Shops

Onder FDB Shops vallen: - Fietskarretje.nl - Dierenbenodigdheden-online.nl - Telefoonhouder-shop.nl