Een bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Ze leveren kwalitatieve producten. En toen ik mijn bestelling kwam ophalen werd ik zeer prettig ontvangen en keurig geholpen met het inladen van mijn order. Daarnaast ontving ik een emmer, pet en blocnote van Betondingen. Toch leuk en handig.

Super service en kwaliteit

Onmiddellijk na de bestelling hadden we contact met een heel vriendelijke dame om de levering te bespreken. Alles verliep dan ook vlot, zoals gepland. Alleen maar tevreden dus.

Prima kwaliteit, supersnelle levering

Kwaliteit is prima, goed verpakt, snelle levering en goede communicatie. Zéér tevreden!

Zeer snelle levering en goed me prijs

Ik had eigenlijk net iets te laat besteld maar gebeld en ze hebben de order alsnog volgende dag geleverd.

top

zeer kundig , aardig en behulpzaam. alles is mogelijk

Snelle en correcte levering.

Zondag besteld, dinsdag geleverd

Zeer snelle en correcte levering.

Geleverd volgens planning had aanwijzingen gegeven waar het geplaatst kon worden bij niemand thuis dat is helaas niet hoed doorgekomen denk ik maar is iig wel goed afgeleverd goede service ook via app

Prima. Zeer snelle levering

Prima. Zeer snelle levering

Prima geholpen!

Een wereld zaak! Met een een zeer snelle bezorging.

Prima geholpen

Leuk cadeau gekregen een emmer en een petje. Alleen jammer dat de pet een maat S is. Dat past toch bij niemand. Groetjes Martin

Goed en na de bestelling een zeer snelle levering.

hele goede ervaring!

Zeer snelle correcte levering!

Zeer snelle correcte levering!

prima product, snel geleverd

Er was per abuis een verkeerd artikel geleverd. Dat werd direct opgelost, de volgende dag was het goede artikel er. Prima (klanten)service.

Gewoon goed

Snel en afspraak nakomend

Levering volgens belofte, heel fijn

Fijne partij om mee samen te werken

Prima winkel om materiaal te bestellen.

Fijne zaak om spullen te kopen, zeker afwijkende maten die de standaard bedrijven niet hebben. De site is op sommige punten wel onduidelijk en de bezorgkosten vind ik stevig aan de prijs als je een paar dingen nodig heb.

goede service , mooi matriaal

zeer tevreden over de producten . goede service

Perfecte timing en levering.

Ik geef 5/5 als ook de inhoud - in ons geval de bloembakken bij het openen van de verpakking - in perfecte staat is. Dus nog even wachten.

Zeer tevreden!

Snelle levering, goed product en uitstekende klantenservice.

Goede communicatie

Aflevereging niet helemaal goed, betreft aflevertijd. Goed opgelost in de communicatie

Zeer goede ervaring. Snelle levering, goede communicatie, chauffeur denkt mee over de plek waar hij/zij goederen kan lossen, netjes verpakt.

Goede materialen te koop daar...

Goede materialen te koop daar... lage leverings kosten en snel geleverd.

Alles naar wens

Vlotte website en vlotte levering, de geleverde elementen (betonnen U-elementen) voldeden aan de ver

Doet wat ze moeten doen.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.