Perfect en snel

Kan niet beter

Vlotte en correcte service

Uitgebreid aanbod Vlotte afhandeling van bestelling Verzorgde levering

Uitsrekend

Eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Bestelling volgende dag goed afgeleverd

Perfect en klantvriendelijk bedrijf.

Gewoon goede ervaring

De site is duidelijk en bestellen ging makkelijk. Alleen jammer dat de link van de track&trace niet vanaf 06:00 uur beschikbaar was. Helaas is op dat tijdstip ook geen contact mogelijk. Het is uiteindelijk goedgekomen maar hier zit wel een puntje van verbetering ;-)

Zo blij met alles!!

Mijn bestelling heel makkelijk geplaatst! Keurige en accurate berichten over hoe of wat! Supervriendelijke chauffeur kwam de bestelling bezorgen en wat ben ik blij met mijn bankje!! GENIETEN!!

Binnen 2 werkdagen geleverd

Mooie betonblokken besteld (u-profielen). Binnen 2 dagen geleverd. Aardige bezorger. Een tevreden klant.

supersnel en netjes afgeleverd

binnen 2 dagen in huis, perfect ingepakt

snel

correct en snel

Goede service en klantvriendelijke en klantgerichte afhandeling

Goede en snelle levering. Verder vriendelijke en klantgerichte medewerkers.

zeer correcte leverancier

vriendelijk, correct en vlot

Goede producten, prima prijs

Goede zaak met prima producten voor scherpe prijs. Ik kocht palissadebanden van 60cm hoog die ik nergens anders kon vinden. Ik heb ze afgehaald in Zaltbommel en ook dat ging super makkelijk. Personeel hielp ook even praktisch mee dus helemaal top.

Van bestellen tot leveren top!

Eenvoudig bestellen, snelle levering zoals aangegeven.. Altijd fijn als je midden in een project zit en er achter komt dat je net iets anders nodig hebt : ) Ook leuk is de persoonlijke touch zoals het berichtje op de buitenkant. En natuurlijk prachtige antraciete opsluitbanden! Al met al een aanrader om hier je betondingen te bestellen

Zondag avond bestelling geplaatst en dinsdag namiddag thuis geleverd.

Snelle levering!

Product zoals omschreven, en snelle levering.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Voor ik ‘t wist stond de bestelling al netjes voor de deur!

Prima product en prima service

Eerlijk product, voldoet geheel aan verwachtingen. Tip om eerst online te bestellen is een goede: dan staat de bestelling meteen klaar voor het afhalen. Nette service bij het afhalen. Aan te bevelen!

Prima bedrijf

Goed service

Slechte keuze

Bestelde spullen zijn kapot en beschadigd

Snelle levering Jammer dat ik Track en Trace niet kon gebruiken deze werkte niett

Spullen worden niet conform verzoek afgeleverd.

De materialen waren netjes verpakt. Echter de chauffeur was te lui om zijn vrachtwagen even 10 meter verder achteruit te rijden. De laadklep was volgens hem kapot en de pompwagen ook. Waarom kom je dan met zo'n defecte spullen leveren. Ook zijn de spullen op de grindpad geleverd, als de chauffeur wat verder terug was gereden kon hij nl. op de bestrating leveren. Dus een waardeloze levering wat mij betreft.

Duidelijke website. Supersnelle levering en goed materiaal. Helemaal zoals we gehoopt / verwacht hadden. Zo blij mee.

Ik had voor hun doen denk ik maar een kleine bestelling, maar werd geholpen alsof ik voor duizenden euro’s had uitgegeven! Erg behulpzaam en vriendelijk! Het ritje naar Zaltbommel was t zeker waard!

Correct en snel!

Mooie producten, perfecte en snelle levering aan een faire prijs.

Snelle levering en netjes afgeleverd

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ