Snelle en prima levering

Correcte en zeer snelle service

Super bedrijf, alles netjes klaar gelegd en erg behulpzaam om de zware spullen mee in te laden. Toppers!

Keurig op tijd geleverd

De bestelling werd keurig op tijd geleverd en exact op de plek op de oprit geplaats die bij de bestelling aangegeven was, zonder dat wij thuis waren

Goede service en levering

Levering als afgesproken Goed en netjes op de pallet

Top ervaring

Snel, betrouwbaar en vriendelijk

Makkelijk besteld en super levering

Na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden. Ook de bezorging was top. Van te voren werden we gebeld en de chauffeur was er een uit duizenden!

Snelle levering, keurig bij het huis geplaatst.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd en keurig afgeleverd.

Prima bedrijf met ruime keuze

Alles wat ik zocht was er. Fijn om op de hoogte te houden geworden over de bezorging.

Top ervaring

Betonnen L-profielen besteld en goed service gekregen. Zowel voor het bestellen met mijn vragen en ook een zeer goede levering gekregen.

Mooie plantenbakken

Mooie stalen plantenbakken, met een duidelijke Montage handleiding. Prima kwaliteit, alles past mooi. Tevreden!

Mooie betonblokken, goeie serrvice bij afhalen

Enige bedrijf dat betonblokken levert waarbij je geen 50-100EUR bezorg/afhaalkosten hoeft te betalen!

Alles is in orde . Goed verpakt. Snelle bezorging

supersnelle levering

Duidelijke site en supersnel geleverd.

alles klopt van order tot service tot levering tot product

Ik geef bijna nooit 5 sterren maar deze zijn dik verdiend.

Huisnummers gekocht, mooie kwaliteit

Binnen 1 dag geleverd, top! Vind de verzendkosten niet in verhouding. Pakket tot 10kg mag niet meer kosten dan 6,95. Msar goed, dat wist ik van tevoren.

Super snelle levering

Top levering

Die persoonlijke touch vond ik erg fijn in deze digitale wereld

Heel fijn. Ze kwamen meteen terug op de opmerking die ik bij het bestellen in het extra veld had aangegeven. Bij het leveren hadden ze ook net dat beetje extra persoonlijke aandacht gegeven

perfecte afgewerkte materialen en snelle correcte levering

perfecte afgewerkte materialen en snelle correcte levering, een aanrader zeker de prijs is er eentje van de beste in zijn soort, ik zou betondingen iedereen aanraden...

Snelle reactie en levering

Goederen goed ingepakt en een goede prijs kwaliteit verhouding, transportkosten binnen de beperkingen.

het product is niet geleverd !!!!!

ondanks belofte niet op tijd geleverd

Alles verliep prima

Werd goed geholpen

Snel compleet en goede service

Zware L elementen besteld, transport werd netjes geregeld met goede communicatie. Product werd ook netjes onder de luifel geplaatst terwijl niemand thuis was! Top

Snelle aflevering voor goede prijs.

Netjes afgeleverd op de afgesproken datum, tijd en plek.

Snel geleverd en alles goed zoals besteld!

Het is misschien iets duurder als ergens anders, maar wel heel snel en netjes thuis geleverd!

snel en netjes verpakt afgeleverd!!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ