Alles verloopt vlot ook de levering zoals afgesproken.

Komen afspraken na alles optijd geleverd

Alles top

Bestelling, Communicatie en Levering top

Mooi strak vormgegeven staptegels

Vlot geladen op aanhanger. Netjes met krimpfolie verpakt

super service

op de website staat een duidelijke uitleg zodat je weet wat je kiest en betaald. Na bestelling super snelle en correcte levering.

Super tevreden

Snelheid super, heel klantvriendelijk en correcte afhandeling. Prima kwaliteit voor goede prijs.

Product van uitstekende kwaliteit, maar 9 emails in total is echt te veel van het goede!

Fijne staptegels besteld, levering snel! Zelfs nog wat extratjes erbij gekregen (een plantje, 2 petten..). Wat we absoluut niet waarderen zijn inmiddels 9 (!!!) emails sinds de bestelling, nou.. ik ben bijna zo ver om betondingen als spam te markeren. Dat is jammer en onnodig. Dus mijn tip vanuit klantperspectief: minder is meer!

in een woord topervaring.

besteld en ging voor afhalen stond keurig netjes klaar en kreeg nog een leuk kadotje mee.

Snel geleverd, super ervaring met dit bedrijf.

Snel geleverd heel rouw afgewerkt

Beton afdekbanden snel geleverd maar geen net afgewerkt product. Onderkanten zijn gewoon lelijk.

Netje behandeld en waar voor ons geld!

Klant vriendelijk.

PRIMa

Snel en goed

wij zijn zeer tevreden

de bestelling is snel geleverd ,en ook goed neergezet bij ons op de oprit zoals aangegeven. we zullen zeker nog eens bestellen in de toekomst.

Goede levering, maar...

Ik ben tevreden over de bestelde tegels. Maar het tijdvenster van levering klopte niet, ik heb dus lang voor niks zitten wachten. En de waarschuwende mail vooraf waar ik me voor ingeschreven had heb ik ook niet gekregen. Vreemd ook dat de chauffeur zelf onder de leverbon mijn voornaam heeft gezet (dat is niet mijn handtekening!) en die vervolgens aan mij heeft gegeven. Was het niet de bedoeling dat ik die zou tekenen voor ontvangst en dat hij die dan mee zou nemen!?

Snelle service Maar de leverancier mag vriendelijker zijn

Op woensdag besteld en vrijdagochtend al geleverd. Top.

Alles netjes volgens afspraak

Prima product en supersnel geleverd!

Klasse, waargemaakt wat ze beloven.

super snel bedrijf

prima heel handig

top service

Snelle afhandeling. Goede communicatie en service. Levering zeer snel en pro

Producten en levering volgens afspraak

Producten en levering volgens afspraak met perfecte levering.

Goede producten met prima service aanrader

Zeer goede service

Makkelijk bestellen, goed geïnformeerd via mail, goede bezorging met een leuk presentje !!

goed materiaal

Op maat bestelde poeren zijn perfect

snel en correct

nadat ik besteld had op zaterdag op maandag al een bevestiging dat het klaar stond. correct en netjes!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ