Super service

Ik kwam de bestelling ophalen. Hij werd netjes opgezocht en daarna liep ze mee naar waar hij lag. Dan zet je de auto neer en laad je de spullen in. Ik vergaapte me aan wat ze er allemaal hebben. Want online zoek je specifiek en zie je dus maar een deel. Zeker een bedrijf om te onthouden.

geweldige service

Begin van de middag besteld, volgende dag geleverd. Reageren direct op mail. Kan niet anders zeggen: ZEER TEVREDEN

Vandaag besteld morgen bezorgd; perfect‼️

Vandaag besteld morgen bezorgd; perfect‼️ En alles wat ik nodig had, tegels opsluitbandjes en ophoogzand bij 1 bedrijf besteld. Dat is lekker makkelijk. Tijdens het werk bedacht ik dat ik toch andere opsluitbanden wilde… hogere, niet in de buurt voorradig, minstens een week wachten … ja hoor; beton dingen heeft ze ook! Andere dag bezorgd, zelfde chauffeur, wist mijn achterom en ik kon gewoon doorgaan met het werk! Geweldig! Ja en de dingen van beton die ik besteld had zijn natuurlijk van de kwaliteit die je verwacht.

Top kwaliteit en ultra snelle levering

geweldig

super snelle levering

Makkelijk en Netjes

Netjes geholpen

Razend snel en correcte levering

Eerst dag besteld en betaald, dag erna al geleverd. Correcte chauffeur.

Snelle levering. Erg vriendelijke en behulpzame mensen. En een chauffeur die wel achteruit de straat in komt, sommige proberen het niet eens. Ook hiervoor complimenten!

Goede service en vriendelijk personeel.

Normaal schrijf ik nooit een review maar voor betondingen maak ik graag en uitzondering. Fijne ontvangst en prima geholpen. Top bedrijf.

Top bedrijf!

Top en zeer aardige mensen die er werken!Producten die ik had besteld zijn goed en ligt al snel klaar voor je. Super tevreden!

Perfect geregeld! En supersnel.

Na het verkeerd ingevuld te hebben, ter plekke geregeld en rechtgezet. Meteen terug betaald. 2e keer zaken met ze gedaan en zeer te spreken over de service en producten!

Soepele bestelling en levering

En bij vragen snelle en duidelijke reactie.

Aanrader!

Duidelijke website, goede en snelle service en levertijden en de bezorging was ook goed (de pallet kon met een pompwagen geplaatst worden op een plek naar keuze).

Super!!

Klantvriendelijk, snelle levering!

Helemaal top

Hele goede service aan de telefoon, duidelijke site met goede foto's, netjes ingepakt en snel en goed geleverd. Absoluut een aanrader!!!

Prima geregeld.

Prima geregeld.

Super snelle service

Erg blij met de e-mail communicatie en snelle levering. Prima product (zand) ontvangen! Zou zo weer bestellen als we meer nodig hebben!

Helemaal tevreden

Goede telefonische hulp gehad. Online eenvoudig besteld. Kon afhalen wanneer ik wilde. Kreeg er zelfs nog een leuke goodie emmer bij. Product niks op aan te merken Top. Aanrader!

Miepmiep, Rhoarrrrrr (roadrunner)

Supersnel geleverd. Daar kan zelfs Bol.com niet tegenop

Uitstekend!

Materiaal is volgens afspraak en stond op de afgesproken tijd klaar. Aardige ontvangst, vriendelijke medewerkers, fijne sfeer.

Snel en prima spul

Vrijdagavond besteld, maandag een telefoontje gehad met details overlevering en dinsdag ochtend al geleverd. Wat betondingen ook schrijf op de site overlevering, maken zij waar.

Keurig netjes geleverd

Snel geleverd. Heel vriendelijk geholpen

Snel geleverd. Heel vriendelijk geholpen

Snel geleverd. Top

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Vriendelijk personeel die aanbiedt om even te helpen dragen / inladen !!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire