Super bedrijf

Alles top geregeld klasse!!

Alles klopt!

Het bestellen was makkelijk, de bezorging was op tijd en strak georganiseerd, het aanbod is goed en de kwaliteit top!

Erg duidelijk en snel. Ook wel een grappige aanpak! En persoonlijk, verwacht je niet van beton…

Prima prijzen, fijne service

Last minute wijziging op bestelling bleek niet mogelijk, dus werd de order geannuleerd en een nieuwe order aangemaakt die ook tijdig werd verzonden. Prima voor elkaar bij Betondingen.

Uitstekende service.

Snelle levering en zeer vriendelijke bezorger die moeite deed om goed op tijd te waarschuwen en om de bestelling op de goede plaats te zetten ( levering van zware materialen op pallets dus dat stelde ik zeker op prijs). Ik kan deze winkel aanbevelen en zou er zeker opnieuw kopen.

Snelle service!!

Bestelling snel verwerkt. En heel vriendelijk geholpen bij het ophalen van de bestelling. Aanrader!

Snelle reactie

Snelle reactie na plaatsing van bestelling. Rond 22:00 besteld en de volgende ochtend gelijk al op kunnen halen . Bedankt voor de service

Snelle levering en goede communicatie

Snel geleverde muurafdekkers! Zagen er ook strak uit! Helaas was er eentje beschadigd .

Snel en hulpvaardig

Nette levering aardige transporteur

Hele snelle en nette levering

U-elementen besteld en heel blij mee. Snelle levering en prima prijs. Mooie buitenkeukentje van gemaakt.

Keurig !

Volledig volgens afspraak, blij mee !

Snel en netjes!

Keurig geregeld, kon het de volgende dag al afhalen!

uitstekend

Bestelling op tijd en geleverd op ietwat lastige plek

Top kwaliteit,snel levering

Goede snelle service!

De service was perfect! De producten zijn nog niet gebruikt dus daar kan ik niet over oordelen.

Klantenservice top

Denken mee

Mooie producten, prettig contact en snelle levering

Mooie stapelblokken, zeker de hoekblokken

Zeer positief en snelle levering

Zeer positief en snelle levering

………

Alles ging prima. Vlotte levering alleen de link van de transporteur werkte niet. Verder helemaal tevreden!

Correcte en snelle levering

Mooie kwaliteit beton blokken. Correcte prijs Snelle levering

Zowel met mijn bestelling en als met bezorging geweldig geholpen

Zij hebben mij Telefonisch heel erg geholpen met wat ik nodig had voor mijn project. Mijn bestelling werd geleverd op de dag dat het mij goed uitkwam. Ik raad zeker aan om hier te bestellen.

De boomstam-stapstenen die van de veranda naar de poort lopen zijn een prachtaanzicht in onze tuin.

De boomstam-stapstenen die we hebben besteld zien er realistisch uit in kleur, textuur en diversiteit in vorm. Ze zijn bovendien stevig en we lopen er gemakkelijk overheen. De bezorging was snel en de bezorger was erg vriendelijk. Het leggen in de tuin was makkelijk.

Prima levering optijd zoals aangegeven

Beton blokken besteld Prijs kwaliteit verhouding prima

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire