Prima levering optijd zoals aangegeven

Beton blokken besteld Prijs kwaliteit verhouding prima

Goede service, snelle levering!

Goede service, scherp geprijsd en snelle levering.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar Maar 1 kleinminpuntje: vrijdagsmiddags niet meer te bereiken….

Topbedrijf

De medewerkers van Betondingen laten merken dat je welkom bent. Contact via WhatsApp wordt snel opgepakt en naar tevredenheid beantwoord. Een bestelling wordt in een persoonlijk tintje verpakt en werkelijk de volgende dag al thuisbezorgd. Ik heb de medewerkers nooit gezien, maar voel dat ze jong zijn en kans zien om van beton een hip product te maken. Wat mij aangaat zijn ze hier volledig in geslaagd.

Ondanks dat er iets mis was gegaan met de niet werkende track and trading werd alles goed geregeld. Bijzonder vriendelijke service.

Goede prijs, nette levering, matig product

Ik heb de L elementen antraciet 40 cm hoog besteld. Deze zijn gisteren door een professional geplaatst. Hij liep flink te klagen over het product. Dit kwam met name omdat alle blokken anders van formaat zijn, waardoor het krijgen van een vlakke wand zo goed als onmogelijk bleek te zijn. Dat is erg jammer en hier baal ik dus ook best wel van. Om die reden zou ik mensen afraden om dit product bij jullie te kopen. Goedkoop is dus helaas niet de beste optie gebleken.

Snelle perfecte levering

Duidelijke website levering naar België was ongelooflijk snel Alles goed verpakt Zeker zijn 5 sterren waard doe zo voort

Snel, vriendelijke service en fraai materiaal

Stapstenen besteld via de site en afgehaald in Zaltbommel. Duidelijke berichtgeving en erg vriendelijke ontvangst. Zeker de moeite waarde als je op zoek bent naar decoraties in de tuin.

Snel geleverd top.

Snel en netjes geleverd..

goeddoel geholpen

snel geholpen mooi produkt

Schitterend bedrijf- zeer acuraat!

Zeer correcte afhandelin

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Zeer tevreden, snelle en correcte levering!

zelf geen antwoord

levering op de openbare weg voor miin garage (waar een vlak aanloopstuk is) is achtergelaten.De man die kwam leveren weigerde het binnen te rijden er stond een vuilkar en een lange rij te wachten en hij was zo niet voor rede vatbaar dat hij mij practisch gedwongen heeft het aflever document te tekenen. En dat terwijl er een flinke som aangerekend word voor de levering.Kan zijn dat dat een extern bedrijf is dat dat voor hen regeld maar ik krijg zelf geen respons als ik vraag of zij een oplossing kunnen aanbieden

Druk maar gerust op bestellen.

Gemakkelijk bestellen 10 punten. Snelle levering 10 punten Manier van verpakken 10 punten. Vriendelijkheid chauffeur 10 punten Ik durf hier gerust nog eens een bestelling te doen.

Alles goed georganiseerd !

via internet besteld, afgehaald in Zaltbommel met een uitstekende service !!

Snelle correcte levering

Product zoals omschreven en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Nauwgezet, stipt en snel

Leuk bedrijf met prima producten, goed en snel geleverd. Producten prima verpakt. Zeer tevreden!

Prima product, goede service. Wel erg duur.

Prima product, goede service. Wel erg duur.

niet te duur makkelijk besteld en snel geleverd

kwaliteit goed, makkelijk site om je bestelling te doen. super snel geleverd. Door de vervoerder ook netjes gelost op de aangegeven plaats. Behulpzaam en aardige chauffeurs

Prima webshop, bezorgkosten aan de hoge kant.

super

snelle levering. mooi product. goed verpakt

Goede afhandeling van een probleem

Zie titel

Duidelijke website met scherpe prijzen

Goede materialen en op de juiste datum geleverd.

Goed en snel geregeld

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire