Snelle en goede service

Zeer goede service vooraf aan onze bestelling gehad, hierdoor ook goed kunnen bestellen. Levering zeer snel, dinsdag voor 15 uur besteld en de volgende dag om 7:30 op de stoep, werd ook netjes vooraf gebeld door de vervoerder.

geweldig

perfect geregeld, goede heldere communicatie.. en prettig geleverd

Transport service onvoldoende

Producten worden niet met een kraanwagen, maar met een gewone vrachtwagen en met transpallet geleverd. Daardoor komt ze niet verder dan het voetpad, wat voor een gevaarlijke verkeerssituatie zorgt. De bezorger was daarbij erg defensief in het gesprek hierover en zei “dat dat verder zijn probleem niet is”.

Great variety of solutions and smooth delivery

Everything worked well as expected, will buy again here. Thanks!

Prima levering maar ander formaat

De bestelde varkensruggen hadden geen ronde zijkanten maar platte zijkanten. Daardoor konden wij ze minder goed combineren met de bestaande

snelle levering van de juiste materialen

super

Heel goede service

Bestelling snel binnen. De bezorger bracht de zware u elementen tot helemaal in mijn achtertuin, op de beoogde plek.

Mijn bestelling stond snel klaar

Product redelijk, service top

Dit hoekprofiel opsluitband is vrijwel nergens te koop. Dus prachtig dat het hier te krijgen is. De bezorging was precies volgens afspraak en de verpakking was uitstekend, waardoor het puntgaaf binnenkwam. Helaas is de kwaliteit van het beton zo zo, vergeleken met de kwaliteit van opsluitbanden in het algemeen. (En dan te bedenken dat opsluitbanden doorgaans al van een matige kwaliteit beton gemaakt worden.) Het beton van het gekochte profiel is korrelig en zeer poreus en daardoor beschadigt het erg gemakkelijk. Verder is ook de maatvoering niet precies. Geadverteerd is 5 cm. Bij meting blijkt dat het 5.2 cm is. Het vervelende is dat de opsluitbanden die elders ik al had gekocht ook als 5 werden geadverteerd en 4.8 zijn. Dat levert dan bijna een halve cm aan verschil in dikte op. Door de zorgen dat de binnenkanten van het hoekprofiel en de rechte opsluitbanden aansluiten, ziet alles er nog redelijk uit. Ik zou ook niet weten waar ik dit profiel anders kan kopen.

Duidelijke website met mooie betaalbare producten.

We hadden de producten op korte termijn nodig en dezen konden zeer snel worden geleverd

vlotte service

spontane, vriendelijke communicatie. besteld en dag erna al geleverd

Supersnel geregeld

Goede service snel geholpen

Snel geholpen, zeer vriendelijk,

Van harte aan te bevelen

Meedenken met passende oplossing. Snelle reactie op planning. Leveringsdatum perfect nagekomen.

Top services

Vlotte levering, de chauffeur was super vriendelijk en zeer stip. Dit heb ik zelden gezien.

staptegels.

Snelle levering van mooie staptegels.

Paalmutsen antraciet besteld. Erg tevreden !

Na lange zoektocht in mijn omgeving paalmutsen besteld (online) bij Betondingen.nl. Telefonisch contact erg prettig. Er waren nog maar 5 stuks en ik moest 6 stuks hebben, met een levertijd van 4 á 5 weken. Uiteindelijk werd ik teruggebeld: ze hadden 6 stuks en konden binnen 1 week leveren. Ze hadden dus moeite gedaan !! Levering goed.... track en trace goed.....netjes verpakt, alles klopte... Erg tevreden !

juist en snel geleverd aan een scherpe prijs, voorbeeldig

juist en snel geleverd aan een scherpe prijs, voorbeeldig. de website kan iets beter door het aangeven van verplichte keuzes bij product samenstelling (of deze default invullen). Ik heb toch even moeten zoeken wat het probleem was vooraleer mijn keuze in de winkelwagen kwam.

Supersnel geleverd en goed verpakt!

Snelle leververing, dag erna geleverd. Netjes verpakt! Zeer tevreden

Verzorgd en snel geleverd

+ Snelle afhandeling + Goed verpakt + Efficiënte bezorging

Goede website en supersnelle levering

Ik ben zeer tevreden over de wijze van bestellen en de afwikkeling daarvan. Zo heb ik zondagavond een bestelling gedaan en is het de dinsdag al afgeleverd.

Snelle levering en goede prijs

Ik zocht grindplaten voor een goede prijs en deze vond ik hier! Daarnaast ook nog snelle levering hier. Erg fijn!

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Snelle levering en reageren snel als je via de mail een vraag stelt.

perfect

uitstekend geregeld

Netjes geleverd

Heldere website, goed product en netjes op kleine pallet geleverd

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire