Netjes geleverd

Heldere website, goed product en netjes op kleine pallet geleverd

Bigbag grind was precies genoeg! Hoe wisten jullie dat? Toppers!

Snel en goed!

Bestellen ging eenvoudig. De order status is continu gedeeld met ons. En dan tuut tuut…werden de Betondingen geleverd door een vriendelijke en vakkundige chauffeur. Snelle en foutloze levering. De volgende keer gewoon weer Betondingen, ik kan het iedereen aanraden!

Goede producten, vlotte bestelling maar slechte levering

Met de producten is alles ok, zeer tevreden van. De levering gebeurt echter met een “pompwagen”, dit is onvoldoende om de 500kg grind op een professionele manier op iemand zijn oprit te krijgen. Je kan er niet eens de stoep meer oversteken als die wat ongelijk is. Daarnaast was de batterij van de pompwagen ook nog leeg, die heb ik eerst moeten opladen. Tip 1: kom met deftig werkend materiaal en aangepast materiaal aan de te leveren goederen. Tip 2: pompwagen is in België geen bestaand woord. Transpallet is dat. Verder zoals ik al aangaf, degelijk materiaal, vlot bestelproces

Snelle levering, goede kwaliteit.

Producten werden snel geleverd en zagen er goed uit. Geen beschadigingen. Bezorgdienst waar mee wordt samengewerkt dacht goed mee om het sjouwwerk te beperken.

Top ervaring

Het gemak van een webshop voor dingen uit beton. Ik wist niet dat dit kon. Eenvoudig besteld, vlotte klantenservice , snel geleverd en dit alles aan een zeer scherpe prijs.

vlugge service

correcte afhandeling

Goed bedrijf.

De tegels zijn vlot geleverd en goed verpakt. Communicatie was prima. Helaas klopte de info in de link naar de leveringstijd niet, er stond tussen 03:10 en 05:10, ook na latere pogingen. De vrachtwagen was er opeens rond 12 uur. Het was een andere vervoerder dan in de link was aangegeven, misschien omdat we in het uiterste noorden wonen? Die chauffeur kan trouwens nog wel een cursus ‘omgaan met klanten’ gebruiken. Maar ik kan iedereen Betondingen aanraden!

Tip top in orde

Zeer snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snel en mooi product!

Opzoek naar grind, de site is duidelijk en makkelijk. Levering supper snel en keurig volgens onze wens afgeleverd!

Snel en geeft goed advies

Snelle levering en snel antwoord op een vraag.

Geleverd volgens verwachting

Order is goed verlopen, prima zo

Alles, van bestelling tot levering, prima verlopen.

Prima levering! Fijne communicatie!

Online besteld en vervolgens wijzigingen wat betreft de levering per e-mail doorgegeven. Dit is allemaal netjes opgepakt en uitgevoerd. Dankjewel!

1 dag na de bestelling al correct afgeleverd !!

1 dag na de bestelling al correct afgeleverd !!

Goede snelle service!

Duidelijke info aan de telefoon en snel en netjes bezorgd !

Snelle en goede levering

Snelle goede levering en zeer aardige chauffeur. Mooie producten en netjes voor de deur afgeleverd.

Op tijd, alles was zoals beloofd. Vriendelijk chauffeur.

Na iets verkeerd besteld te hebben kon de factuur nog makkelijk aangepast worden.

Topservice

Eenvoudig te bestellen en hulp bij het afgalen

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit en snel geleverd Vriendelijke, behulpzame chauffeur ook

Het was er op het afgesproken tijstip

De WhatsApp werkt prettig Jammer dat ik niet gebeld ben in misverstand tel nummer. Ik had het leveranciers hek open staan. Was met jullie E trolley uiteindelijk helemaal geen probleem

Goede producten en prettige service

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire