Snelle levering!

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Netjes ingepakt!TOP

Snelle en correcte levering

Een snelle, nette en correcte levering van betonpoeren

Top bedrijf

Super snelle levering, keurig verpakt !

In de namiddag besteld, s morgens vroeg geleverd. Ook nog een heel vrolijke behulpzame beleefde chauffeur.

Helemaal top!

Top bedrijf! Makkelijk te vinden en informatie is duidelijk. Levering zoals van te voren word aangegeven.

Alles zoals afgesproken

Producten besteld en keurig op tijd volgens afspraak geleverd.

Gemakkelijk, snel en behulpzaam

Gemakkelijk, snelle levering, behulpzaam bij vragen

Verassend snel

Gisteren besteld de volgende dag in huis

mooie materialen en alle op tijd geleverd

Goede duidelijke website met mooie materialen en alles werd netjes op tijd geleverd. Betondingen was een fijne partner voor mijn project

Mooie stenen en perfect geleverd

Snelle en persoonlijke reactie. En op tijd en netjes geleverd. Uiterst vriendelijk!

Ik kon direct mijn spullen ophalen, nadat ik een mail had ontvangen. Het bedrijf is goed berijkbaar en werd er vriendelijk geholpen . Ik ga zeker mijn volgende spullen daar bestellen.

simpel en snel

Goede site - snelle levering. pakketen netjes verpakt - niet goed waterdicht waardoor karton week. exact voldoende montagemiddelen. simpel en snel te monteren. roest waar je bij staat maar dat was ook de bedoeling.

Goed en snel geholpen

Ik heb een bestelling online geplaatst. De volgende dag stond het al klaar om op te halen.

Ze doen wat beloofd wordt. Contact verloopt zeer aangenaam.

Het was voor mij een aangename manier van spullen bestellen, Wat beloofd wordt in hun website wordt in werkelijkheid ook nagekomen. Zelfs ruim binnen een dag werd bij mij bezorgd wat ik nodig had. Als je al contact met het bedrijf zoekt word je op een vriendelijke en ter zake kundige manier vlot en plezierig te woord gestaan. Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen als je betondingen nodig hebt. Het assortiment is groot en er is veel mogelijk. Kortom: vertassend!

Lekker simpel en vlotte levering.

Betonnen Stapelblokken besteld ook in hoek vorm. Zondag besteld dinsdag al bezorgd

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Wordt netjes geholpen. Goed assortiment

Snelle en keurige levering en perfect verpakt. Dank, ik ben tevreden!

Na mijn product te hebben besteld kreeg ik dezelfde dag al een bericht van levering voor de eerstvolgende werkdag, super snel. Pakket werd inderdaad de eerstvolgende werkdag geleverd, goed verpakt en voorzien van een persoonlijk label. Ik ben heel tevreden.

Zeer klantvriendelijk en snelle service

Last minute toch even gebeld of ik iets kon komen halen. Een uur later staat het klaar. Zeer vriendelijk.

Super service

Vlotte bestelling , duidelijke afspraken . Snelle levering.

Zeer snelle levering

Vriemdelijk Snel gelevert

Snel

Betondingen blijkt heel veel betondingen te hebben. Prima kwaliteit en goed bereikbaar voor vragen of wensen. Heel snel geleverd, het koan gewoon niet beter. Heel blij mee!

Weeral 10 / 10

Duidelijke website, vlotte afhandeling en snelle levering

zeer tevreden

Goed contact en advice, spullen snel en volgens planning geleverd

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire