Goed geregeld

Goed geregeld, en vriendelijke service

Goede info

Goede informatie Snelle levering

Goed tot uitstekend

Snelle levering en goede hulp

Ik heb 7 beton u-elementen besteld. De zware pallet is binnen een paar dagen geleverd en is door de bezorger met een elektrische steekwagen in de achtertuin neergezet. Track and Trace werkte niet goed, maar er werd erg snel op mijn e-mail gereageerd.

Super flexibel!

Is hier allemaal prima voor elkaar.

Zag er allemaal goed georganiseerd en gestructureerd uit. Eenvoudig te bestellen. Bestelling stond netjes klaar. En fijn dat je pas hoef te betalen bij afhalen.

alles prima

mooi op tijd geleverd. duidelijke site

Binnen een paar dagen stond er een pallet met de bestelling op de oprit. Keurig gestapeld en verpakt.

Prima site van een prima bedrijf, vind het alleen vervelend om steeds beoordelingen in te moeten vullen. ik hoop niet dat mijn mailadres gebruikt wordt om steeds reclames te sturen....

Snelle levering en vriendelijke bezorger

Alles in goede orde ontvangen een van de bigbac was erg zanderig. Ben zelf toeslagen laborant en heb vele jaren ervaring met zand en grind.

Erg Goed

Werd keurig te woord gestaan toen ik nog iets er bij wilde hebben op de levering . Ook werd er te veel betaalde verzend kosten terug betaald .

geweldig

zeer nette producten en snelle bezorging

Vriendelijk service en snel!

In het begin wat moeite gehad om de betaling door te krijgen. Werd super snel en vriendleijk op gelost. Het zou 4 tot 6 weken duren voor De betondingen afgelevert zouden worden - ze moest ook nog gemaakt worden. Het werd 2 weken! Hierdoor kon mijn hele planning nog door gaan. Super!

Service was snel goed en efficiënt, rekening gaf even een hele kleine hick up

Goede producten, wel prijzig. Goede aflevering netjes snel en zorgvuldig, Prima

Vriendelijk en goed

Snel en adequaat leveren. Vriendelijke bezorger

Uitstekende service

Snelle en nette levering, vriendelijk contact en wanneer er bij het uitpakken iets niet klopt (er was een u-element kapot) is dit de volgende dag in orde gemaakt. Super fijn en vriendelijk contact.

Vriendelijk en goed geholpen ook toen er nog bestelling bij kwam kon deze nog met de zending mee

Vriendelijk en goed geholpen ik had teveel betaald en werd hier gelijk over gebeld. Er kwam hiervoor direct een creditnota.

Fijne winkel met goede service

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en goed op de hoogte gehouden.

Zeer snelle en correcte levering !

Ik had nu een kleine bestelling. Maar keurig en snel geleverd !

Met ervaringem betondingen is goed ontvangen bij mij jammer dat de bezorging een dag later kwam dan afgesproken

Snelle levering en goede prijs

Het is een makkelijke site om te bestellen en de prijzen zijn voordelig. Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden en er was een zeer snelle levering. Aanrader om te bestellen.

Fijn bedrijf

Muurafdekkers besteld. Klantcontact is zeer persoonlijk, werd vooraf gebeld. Denken met je mee. Voordat er geleverd wordt komt er ook een telefoontje, met de vraag welke datum mij het beste uitkomt. Al met al een goed product en snelle levering, en goed klantcontact. Zeker een aanrader

Het leveren en de levering is een tien waard ook het product zelf een 9

Goed product. Snel geleverd.

Snel en vlotte levering

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire