Afwerking paalmutsen slecht
De afwerking van de paalmutsen met sierrand is heel erg slecht. Uiteraard kunnen er luchtbellen zitten in beton. Je ziet echter niks anders dan luchtbellen. Zit niet overdreven honderden luchtbellen in per paalmuts (grote en kleine). Daarnaast worden de paalmutsen aan de randen niet gaaf en een hoek lichtbeschadigd geleverd.
Er wordt een mini zakje betonreparatie herstel voor de hoek gestuurd wat bij lange niet voldoende is om alle beschadigingen en luchtbellen te vullen. En 15 procent korting op 1 paalmuts voor de beschadiging op de hoek.
Aangezien afspraak voor plaatsen al gemaakt was en ingepland door bedrijf hebben we het erbij laten zitten. Dit houdt in dat we zelf aan de slag gaan moeten met vullen, reparatie en daarna schuren en nabehandeling van de paalmutsen. Met dus extra kosten en tijd, en teleurstelling gezien hoge uitgave van de geleverde kwaliteit.
Niet wat we hadden verwacht. Maar volgens betondingen horen luchtbellen, dus ook in dusdanige grote hoeveelheid, erbij. Wees hierbij dus bewust bij bestellen!