Snel en accuraat, niet goedkoop

Snel en accuraat, niet goedkoop

perfecte afhandeling van mijn vragen

telefonisch goed geholpen en resulteerde in snelle order.

Keurig op tijd, bestelling ziet er prima uit

Goede communicatie

Snelle reactie, goede communicatie. Zeer nette levering.

Groot assortiment, snelle levering

Moest nog snel opsluitbanden bestellen en dat is prima gelukt. Keurig op tijd geleverd

Goede prijs , correct en supersnel.

Ik geloofde niet echt dat mijn bestelling de dag erna bij mij zou zijn. Moest tot mijn plezier vaststellen dat dit wel zo was en dat zij de bestelling brachten tot aan mijn werkplaats in de tuin. Proficiat

Top! Fijne communicatie, mooi product.

Behulpzaam, denken mee, even een belletje als het binnengekomen is. Daar houd ik van!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Alles in huis en snel geleverd.

Verrassend ! Vanuit mijn luie zetel even op zoek naar de juiste maat van muurafdekking. Natuurlijk vind ik dat in Nederland, maar hoe krijg ik het weer hier ? Geen probleem, voor een zachte prijs staat het een dag later correct geleverd bij je thuis met nog enkele leuke extras erbij ! Super tevreden. Dankjewel. Marc

Fijn dat zij de paalmuts voor een redelijke prijs hebben.

Zeer correct bedrijf

Betonpoeren besteld, snel geleverd, nog niet gebruikt maar zien er keurig uit en goed verpakt voor transport. Ik bestel hier zeker weer

Ben zeer tevreden alles netjes geleverd

Ben zeer tevreden alles netjes geleverd

Snel en goed

snelle en perfecte levering

Betondingen is een zaak waar ik precies kon vinden wat ik nodig had, tegen een correcte prijs, en ook nog eens op een eenvoudige manier kon bestellen. De levering gebeurde snel en zoals gepland. Ondertussen heb ik geleerd wat een pompwagen is, want dat was mij niet zo duidelijk. Bij ons noemen ze dit een trans-pallet, maar pompwagen vind ik eigenlijk wel leuker en ook duidelijker. tot genoegen, Raf

Eenvoudig en snel.

Eenvoudig en snel.

top!

Top geregeld.

Snel & volgens afspraak geregeld.

Zeer goede service.

Hele positieve ervaring.

Super geregeld

Klantvriendelijk ontvangen en geholpen Super bedrijf

Topservice

Snelle afhandeling, makkelijk om af te spreken en een supervlotte en vriendelijke chauffeur!

De bestelling werd heel vlot afgeleverd, veel sneller dan de 4 tot 6 weken die er voor staan op de site.

Bestelling geplaats en exact volgens afspraak geleverd.

super gemakkelijk en snel geleverd

woensdag besteld, donderdagmorgen geleverd. ook een puik voor de transportfirma

supersnelle levering - topservice telefonisch - product minder goed

Onvoorstelbaar hoe snel ze leveren, zelfs naar België, binnen 1 dag gelukt !! Een vriendelijke mevrouw heeft alles mee uitgezocht ivm het product dat ik wilde bestellen. Ze heeft me zelfs 2x teruggebeld, geen enkele vraag was teveel, een topservice. Het product zelf is helaas té dun. Volgens de dame aan de telefoon zou het 2mm dik cortenstaal zijn, in werkelijkheid is het merkelijk dunner waardoor het niet voldoet voor ons. Dat is jammer want terugsturen is te duur in verhouding tot het product. En ook jammer voor een bedrijf dat zoveel moeite doet om een goede service te bieden. Samengevat: verzending 11/10, klantenservice 11/10, kwaliteit product 6/10

Snelle en goede service

Ik kon sneller dan verwacht in actie schieten met mijn bestelling.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire