Alles is gegaan , zoals je mag verwachten dat het gaat

Daarboven op extra service in de vorm van advies snelheid en vriendelijkheid

vlotte service

goede kwaliteit

Snelle levering, goede opvolging

Bijzonder goede opvolging. We bestelden per ongeluk iets te weinig en we werden opgebeld door de klantenservice om onze bestelling te checken. Heel tevreden! Was ook snel geleverd in België.

Mooie producten en snel geleverd!

Wij hebben enkele paalmutsen besteld en deze werden de volgende dag al keurig tot aan de deur geleverd op een pallet. Netjes verpakt en keurige producten, blij mee!

Super zaak met zeer vriendelijke dames op kantoor!!

Zeer goede zaak met volop keus in diverse betondingen. Wij hadden iets te veel mee genomen en konden die gewoon retourneren en omruilen van de gene die we te kort kwamen. Super vriendelijke dames op kantoor TOP!!

Komen afspraken netjes na

Leveren snel en netjes op tijd. Goede communicatie

Redelijk

Jammer dat de hoekjes van de paalmutsen beschadigd zijn

Snel en goede service

Spullen besteld en razend snel bezorgt en natuurlijk de leuke attentie

Een heel fijn bedrijf

Snelle levering met eerlijke prijzen!

snelle vlotte levering

duidelijk en snel

Snelle en vlotte levering

Correct geleverd Conform bestelling

Prima, zoals afgesproken lag alles klaar bij het afhalen.

Prettig.

Snelle levering, nette prijs

Buitengewoon vriendelijk personeel, goed assortiment, scherpe prijs. Kreeg bij afhalen producten zelfs een emmer met goodie’s mee.

Bestellen heel gemakkelijk Geleverd op mijn aangegeven datum Voor de deur geleverd ... goed verpakt met een leuk presentje Zeer goed beveel het iedereen aan

Keurige afhandelen van een kleine bestelling

Duur van bestelling tot levering, was binnen een week ,vind ik keurig .En ook het telefonische contact waardeer ik enorm ,over de levering van de afdekkers. de aflevering was ook goed geregeld. Al met al ,een zeer tevreden klant. Gewoon zo door gaan. Groet A J Snijder.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering, de stapstenen zijn erg mooi

Goede service en snelle levering

Ik had opsluitbandjes besteld en de chauffeuse heeft echt meegedacht aan hoe ze deze het beste voor ons kon neerzetten ivm met grindpad waar de pompwagen niet overheen kon. Top service en producten zijn goed.

Gewoon goed!

Op tijd geleverd Netjes op de goede plek gezet Vriendelijke chauffeur

Goede sevice

Ik kan jullie iedereen aanbevelen. Wat een snelle service en wat attent voor dr leuke verrassing foe erbij zat

Super bedrijf

Super snel geleverd. Keurige bezorger In een woord top .

prima!

Prima service en snel geleverd

Bij de levering kwam ik er achter dat ik een fout had gemaakt bij de bestelling. Goederen bijbestellen ging heel snel en de levering was de volgende dag al om 7 uur. In vergelijking met andere leveranciers gelukkig lage lever kosten

goede levering, en belangrijk een nette aflevering transport bedrijf.

ervaring is goed. Transport bedrijf heeft netjes afgeleverd en was behulpzaam dat maak je niet vaak mee, meestal hebben ze geen tijd. voor een bedrijf als betondingen een pluspunt.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire