goed en snel

en je krijgt er een heel feestpakket bij

Behulpzaam en keurige aflevering

Dames aan de telefoon heel goed geholpen ne de levering was keurig en goed verpakt.

Geweldig.!

Alles deed volledig aan de verwachting.

Top !

Snelle levering, met een presentje, erg attent Denk dat ik vaker jullie site ga bezoeken

Snel geleverd, goede prijs en fijne chauffeur. Producten zijn ook helemaal naar wens. Wij komen terug!

goed product snelle levering

tot nu toe goed qua levering, uitvoering moet nog plaatsvinden

Snel geleverd en mooie betonproducten

Paalkappen van beton besteld. Mooier dan verwacht. Snel en netjes geleverd. Ingeseald met enkele zakken split. Prima dus!

Snelle orderverwerking en aardige mensen bij afhalen

De site is heel duidelijk. Bestellen gaat eenvoudig en vlot. Bij het afhalen waren de dames erg vriendelijk en behulpzaam.

Lekker dichtbij en niet te duur.

Betonnen raamdorpels gekocht ziet er mooi uit en snel klaar. Wel 1 vraag waarom geen wapening draad is gebruikt?

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit. Levering prima optijd en netjes geïnformeerd.

Helaas een slechte ervaring

Aflevering was top, maar dat was een extern bedrijf. Een beschadiging die écht niet door ons is gekomen en gekomen had kunnen zijn. Dit lijken ze ook niet te snappen. We komen er niet uit en er is geen enkele vorm van klantenservice. Helaas dus nu een product voor de volle mep die beschadigd is aangekomen. Enorm teleurstellend! Mocht je wel bestellen dan zou ik dat alleen doen als ze het direct kunnen leveren waar het moet komen te staan en het hele proces én artikel van elke hoek filmen totdat hij is uitgepakt en u er zeker van bent dat hij onbeschadigd is.

Snelle en correcte levering, top producten

Alles is heel vlot verlopen, ik had een stevig grote bestelling, alles werd mooi op de oprit afgeleverd. Correcte prijzen en degelijke producten.

Snel en correct geleverd.

Alleen had ik de indruk dat het beton niet voldoende getrild is geweest. Hierdoor is het oppervlak zeer ruw en poreus met veel grote luchtbellen. Alsook de oppervlaktesterkte zal hierdoor niet zijn wat ik normaal verwacht van beton. Jammer omdat met dezelfde moeite een heel ander resultaat kon bereikt worden.

Snel geleverd, er was 1 ding vergeten wat na mailcontact meteen de dag daarna is opgestuurd

Duidelijke site en snelle reactie

Supersnel

Correcte en snelle levering

geweldig

Super aardige en behulpzaam personeel.

Top bedrijf

Goede service vanaf moment van bestellen tot aan de levering! Top!

Goed.

Goed.

Snel en goed functionerend bedrijf.

Top bedrijf!

Zo als afgesproken

Alles goed geregeld

Makkelijk besteld, snel geleverd, nette chauffeur, goed product. Nix mis mee.

super vriendelijk en alles tot in de puntjes geregeld.

Zowel de mensen in de back office, als de chauffeur waren super vriendelijk en behulpzaam.

Na bestellen in het weekend is het dinsdag al bezorgd. Wij hadden u-elementen besteld en deze voldoen aan de verwachtingen die wij daarbij hadden.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire