Snel en zorgen echt dat t lukt

De levering was een uitdaging voor de transporteur, maar ze hebben samen gezorgd dat het toch lukte. Te gek! Dank! Verder zijn de betondingen producten precies zoals ik hoopte en verwachte. Dus uitstekend.

Goede prijs, duidelijke afspraken en snelle levering

Keurige service

Alles is super verlopen. Ultra vriendelijke chauffeur. Bedankt Groetjes Jp H

Goed al heb ik wel een opmerking

Alles prima geleverd. Wat ik enkel jammer vind zijn de mes en groef van de insluitbanden komen niet overeen met de mes en groef van de drie hoekstukken. Dit ondanks dat de maat en hoogte hetzelfde is.

Snelle en duidelijke afhandeling

Eenvoudig te bestellen via de website. Snel bezorgd.

Goed product, snelle vriendelijke klantenservice

Enkel de link naar track & trace werkte niet, anders een dikke 5 sterren.

Snelle goede levering en service.

Zeer snelle correcte levering op tijd door een vriendelijke chauffeur

Zeer goede ervaring

Prima op tijd, goede informatie

Gewoon goed

Goed en vriendelijk. Duidelijk in afspraak maken. In de transport was ook goed.

top! Heel snel en efficiënt

heel goede ervaring!

Kwaliteit goed, service matig.

2 paaldragers en bijbehorende houtdraadbouten besteld. Moest ruim € 12,- voor de verzending betalen terwijl het pakketje uiteindelijk gewoon door de brievenbus ging. 7 van de 8 bouten waren de goede maat..... Paaldragers zijn verder prima.

zeer goede en snelle levering

Prettig zaken gedaan met deze firma. Komen hun afspraken netjes na. Levering zeer correct en netjes verpakt. Hele dikke pluim.

Prima levering, betaling ging twee keer mis waardoor ik drie keer hetzelfde had besteld en uiteraard maar 1 keer betaald.

Top! Netjes geleverd.

SMS kwam alleen toen de chauffeur voor de deur stond ipv een half uur eerder.

Betrouwbaar bedrijf met uitstekende producten

Betondingen is niet de goedkoopste die te vinden is. Maar als het om de verhouding prijs/ kwaliteit gaat, dan zit je hier goed. Geen van de producten kruimelen of breken zomaar. Nu al voor een tweede keer een bestelling gedaan. Voor het afronden van mijn project kom ik terug bij dit bedrijf.

Makkelijke site, makkelijk bestellen

perfect

Snel, fijne afhandeling en super klantvriendelijk !

De chauffeur vroeg netjes waar we de bestelling wilde hebben. Hij was zeer vriendelijk en heeft de bestelling keurig afgeleverd.

Erg verwarrende communicatie.

We hebben naast een aantal betonpoeren ook 18 palissadebanden besteld waarvan er volgens de website niet voldoende van op voorraad zouden zijn. Ik kreeg daarom de melding dat de levertijd langer zou uitvallen. Voor ons was dit geen probleem dus doorgegaan met de bestelling. Vervolgens krijg ik een mail dat de bestelling is overgedragen aan de vervoerder. Heel raar, dus toch maar even op de track en trace gekeken de volgende dag. Maar de bestelling was hierin niet bekend. Wij dachten daarom dat er niemand zou komen. Maar dit klopte dus niet. We kwamen toevallig net thuis en zouden vlak daarna ook weer vertrekken toen er eineens een vrachtwagen voor de deur stond met de bestelling. Wij zijn blij dat het afgeleverd is, maar hadden het graag willen weten zodat we er rekening mee konden houden.

Snel en goed levering

Relatief goedkoop van wat ik kon vinden, levering was perfect. In eerste instantie was het nog de vraag of het zo dicht mogelijk tegen de garage aan geleverd kon worden. De chauffeur was zo vriendelijk het toch te proberen - ondanks de grind inrit waar we overheen moesten met een palletwagen. Ik zou hier zeker weer bestellen.

We hadden op donderdag besteld, vrijdag netjes afgeleverd. Kreeg net voor aflevering één telefoontje dat hij er was Keurig de bestelling met steekwagen tot zover hij kon weggezet. Hele vriendelijke man. De bestelling zelf netjes verpakt, persoonlijke stikker erop. Bij de bestelling nog een notitieboekje erbij met balpen. Heel prettig ervaren !!!!

Snelle en zeer vriendelijke levering!

zeer uitgebreid assortiment en hele goede service!

Via een kennis terecht gekomen bij betondingen toen we poeren nodig hadden voor een buitenhekwerk. Werklelijk alle maten en uitvoeringen uit voorraad leverbaar. Topbedrijf!

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire