goede service

Na bestelling muurafdekkers werden deze op maat en op tijd geleverd. Tevens werd er bij de bestelling goede adviezen gegeven over de diverse soorten en prijzen.

Fijne webshop en Betondingen maakt waar wat ze beloven.

Snel geleverd, duidelijke communicatie. Dit bedrijf is top.

Super snel en goed geholpen.

2 x telefonisch contact gehad, 1x omdat wij iets vergeten waren aan te geven en 1x om aan te geven wanneer onze bestelling geleverd zou worden. Prettige gesprek met telefoniste!

Was snel geleverd. Chauffeur van de bezorging ook erg netjes. Product voldoet aan verwachting

Helemaal top !

Service top , klantenservice vriendelijk , chauffeur vriendelijk. Gewoon top !

Zeer goede ervaring .

Ideaal, snelle levering correcte afhandeling, neer gezet waar ik het wilde. Bedankt

Prima kwaliteit

Mooie producten, snelle levering!

Snel en goed

Bestelling en levering makkelijk en snel. Transporteur ook top.

Perfect!

De levering ging helemaal naar mijn zin. De chauffeur heeft met de pompwagen de pallet tot aan de tuin gebracht toen wij erin vroegen. Wat een service!

Snel en goede kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd en ziet er verder goed uit. Niets op aan te merken.

Netjes op afgesproken tijd afgeleverd

Correcte service.

Bij levering waren we niet thuis. Toch stond het materiaal op de juiste plaats zodat we niet een onnodige afstand moesten afleggen. Goed opgemerkt van de chauffeur.

Volgende dag in huis!

Alles in 1x besteld en de volgende dag geleverd, top service!

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit.

Netjes afgeleverd en goede online service

Via de mail contact met Demi. Erg netjes en duidelijk geholpen. Chauffeur leverde het netjes in de voortuin af! Top

Super klantenservice

Vragen worden snel en goed beantwoord

Fijne samenwerking

Snelle levering bij een probleem word er netjes naar oplossingen gezocht

Via de website makkelijk bestelling te maken!

Positieve ervaring waarbij artikelen snel geleverd werden. Chauffeur had het alleen net niet op de goede plek neergezet.

Geweldig en uiterst tevreden.

Attente en goede klantenservice, een ouderwetse goeie chauffeur en een prima product. Kortom Betondingen raad ik aan iedereen aan.

Fijne, leuke, vriendelijke ontvangst! ‘S morgens besteld, whatsApp gedaan en zelfde morgen afgehaald. Een vlugge, perfecte service. Bedankt!

Maak nu al reclame voor jullie

Perfecte service met een glimlach waarvoor dank

Snelle en correcte afhandeling

Zeer duidelijke website. Bestelling en levering super vlot verlopen.

Alles is goed geregeld. Perfect.

Alles goed geregeld.

Net product en goede service

Paar betonpoeren besteld bij Betondingen, die werden keurig bezorgd op de aangegeven dag. Enige kleinigheidje was dat de track-en-track pagina niet goed werkte op de dag van levering, waardoor ik geen tijdsvenster van levering had.

Snel maar levering erg slordig

Blij met de snelle handelen en contact met de planning. Chauffeur die kwam leveren had alleen een palletwagen voor 2800 kilo beton, pallet viel om in berm en overige pallets op de weg achter gelaten.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire