Snel maar levering erg slordig

Blij met de snelle handelen en contact met de planning. Chauffeur die kwam leveren had alleen een palletwagen voor 2800 kilo beton, pallet viel om in berm en overige pallets op de weg achter gelaten.

Gemakkelijk besteld, goede kwaliteit en service

Snel, netjes

Dag eerder besteld, snelle levering, alle benodigdhed product op de sit

Prima product, snelle levering

Binnen een dag werd een leuke tuinbank bij ons afgeleverd door een behulpzame en vriendelijke chauffeur.. Wij kozen voor een B-kwaliteit bank met iets mindere afwerking, maar daarmee ook tegen een flink lagere prijs. En dat zie je er niet aan af! Kortom, tevreden.

Vlotte, correcte levering van mooie producten

Snelle en correcte service.

Prijzen zijn netjes en je wordt netjes geholpen. Snelle levering.

Zeer competitieve prijs. Supersnelle levering

Attentvolle en vriendelijke service

okee, prima na telefonische contact

Het was netjes verpakt, alleen bij het plastic verwijderen bleek het plastic vast gesmolten aan de het plastic van de grind zakken. Tevens valt de kleur van het grind tegen. (meer grijs als antraciet jammer genoeg) De hoekbanden en stoepbanden sluiten niet lekker op elkaar aan ivm verschillende diktes van de man/vrouw verbinden terwijl deze wel samen geadverteerd worden... Dit blijkt een bekend probleem. Hiervoor heb ik een creditnota ontvangen en kreeg de vermelding dat ik de laatste oude levering heb ontvangen.... me aanbeveling is toch een ja omdat niemand anders de hoekbanden verkopen...

Duidelijke site mooi product

Wij hebben een cortenstaal trap gekocht. Snelle levering en mooi product

Snelle levering.Vriendelijk personeel

Woensdag besteld en vrijdag werd het keurig tot in de achtertuin afgeleverd. Keurig bedrijf..

Snelle levering,

Zeer snelle levering. Chauffeur heeft 250 meter gelopen met de pompwagen enorm bedankt.

Perfekt

So soll es sein ! Guter Preis ,top Beratung vor dem Kauf , schnelle Lieferung , top Ware , top After Sale service

Niet te kritisch zijn hoe het product eruit ziet.

Geen terugkoppeling van mijn klacht , eerder de telefoonverbinding verbreken om te overleggen met collega. Verwijzen naar de foto’s op de website, terwijl we zelf naar Zaltbommel waren geweest, en ons werd niet gewezen op de toch wel slechte afwerking. Retourneren werd aangeboden maar dan wel alle verzendkosten zelf betalen. Kortom, beton is een product wat leeft , we hebben het met schuurpapier zelf bewerkt, maar hadden we dit graag geadviseerd gekregen van de dames , en mag dit ook op jullie webshop duidelijkere gecommuniceerd worden.

Mooie poeren, goede levering. Alleen de schroefdraad in de poeren is wat scheef, dit is wel te corrigeren door de balken recht te trekken.

Snel geleverd.

Betonvoetjes besteld die ik nergens aan kon komen in een bepaalde maat. Zeer snel geleverd,en keurig verpakt. Ook door een fijne vervoerder gebracht. Netjes neergezet door de chauffeur waar ik ze wilde. Kortom,zeer tevreden ,goede website,duidelijke uitleg over het vervoeren.Nette prijzen. Hier kunnen nog veel bedrijven van leren. Ga zo door. Zeer tevreden.!!

Prima product en levering

Doen wat er gezegd wordt

Het is prettig communiceren met ze.

Helaas hadden ze niet het product wat ik zocht.

Snelle levering van kwalitatief materiaal

Snelle levering op afgesproken datum. Top materiaal.

Prima product en zeer snelle levering.

Duidelijke website en goede service.

Snelle levering, goed materiaal

Zocht wat blokken om een bloembak te maken. Gevonden bij Betondingen, besteld rn een dag later al ontvangen! Mooi materiaal, geen beschadigingen en alles netjes gestapeld op een pallet. Nazenden van een missend artikel ging net zo snel: dag later alles in huis. Contact verloopt prima; je merkt dat de klant voorop staat en dat deze tevreden gesteld moet worden.

Vlotte levering, bij de deur afgeleverd, ondanks dat we in een hofje wonen

Prima prijs / kwaliteitsverhouding

Prima verzorgd.

Supersnel en klantgericht!

Gisteren rond kwart voor vier 's middags 24 betonelementen besteld. Levering zou volgens de site dan aanstaande woensdag zijn, want ik had immers besteld na 15 uur. Toch even gebeld want toevallig moest ik vandaag al thuis blijven voor de levering van een tuinmeubel en ik dacht wie weet... Mevrouw aan de telefoon was eerlijk, ze kon niks beloven maar gezien ik een relatief simpele order had zou ze het proberen. Vijf minuten later de bevestiging, ze kon ze het toch nog meesturen voor vandaag! Zojuist alles al in keurige staat mogen ontvangen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over de adequate levering, communicatie en de klantgerichte inzet. Top!!!! Overigens ook een uiterst vriendelijke chauffeur, daar geleverd waar ik het graag wilde hebben en het zelfs nog even wat verplaatst omdat de doorgang dan beter was. Deze service wordt steeds zeldzamer, maar hier nog dik in orde!!! Van Vliet, Hellevoetsluis

Snel en keurig verpakt geleverd

" varkensruggetjes" besteld, voorraad was nul, toch snel geleverd binnen 3 werkdagen. Keurig verpakt.

Eenvoudig te bestellen en vlotte levering.

Zo moet het. Duidelijke webshop prima op te volgen en snelle levering.

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire