zeer goed

goed vanaf bestellen tot bezorging

Zeer tevreden. Snelle en gratis levering.

Prijsverhouding prima en levering zeer snel en ook nog eens geen verzendkosten. Top.

Samenwerking was fantastisch

Zelfs een klein foutje wordt direct rechtgezet. Levering was zeer snel.

Snel en makkelijk online besteld.

Wordt netjes afgeleverd op een pallet.

Uitstekende service, feedback en feedforward.

Zeer klantgericht, goed advies en correcte levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Prijs is goed en snel geleverd

Mooi product en een goede levering

Mooie paalmuts ontvangen. Zorgvuldig verpakt. Ook de informatie die ik opgevraagd had, werd helder gecommuniceerd. Het leveringsproces verliep prima.

Snel en netjes correct geleverd

Snel en netjes correct geleverd

Toegankelijk en erg gebruiksvriendelijk

Snel en eenvoudig de benodigde betondingen bestellen met korte levertijden.

Zeer correct.Scherpe prijzen. Snelle levering. Vriendelijke helpdesk. Aanrader.

Uiterst tevreden over de service en aangekochte producten.

Tot de deur en niet verder

Wanneer je van die zware dingen aan particulieren levert, neem wat meer mee dan een pompwagen die nergens tussendoor past en niet hoger komt dan 10cm.. dus bijv een steekwagen, dan hadden we de zware traptrede op plek kunnen leggen..

Snelle levering. Goed product. In vergelijking met anderen goede prijs.

Helemaal top !

Betondingen levert super snel en aan alles is gedacht, tot en met de verpakking. Ook vind ik de verzendkosten voor deze zware goederen uitermate scherp, dus zeker tot ziens !

Goed advies en levering volgens afspraak

Had wat advies nodig mbt een buiten BBQ. Goed en vooral vriendelijk geholpen. Aanrader!

Snel en correct bezorgd

Logistiek goed voor elkaar!

Alles perfect geleverd.

Producten waren makkelijk te vinden op de site en we hebben de producten (snel beton en funderingstegels) snel ontvangen na het bestellen. Pallet werd netjes voor de deur afgeleverd.

Komt afspraken na

Snelle levering. Duidelijk venster waarin er bezorgd wordt. Duidelijke website

Komt overeengekomen afspraken na.

De bestelde artikelen zijn op het overeengekomen tijdstip ingoede staat geleverd.

Goede en heldere site, snelle en correcte levering.

Goede en heldere site, snelle en correcte levering.

Snelle levering product zag er goed uit

Goed, snel en kwaliteit

goed en netjes

Uitstekend bedrijf die zijn afspraken nakomt.

Zeer goed ingewerkt team, met uitstekend klantgericht verkoopproces en groot assortiment

Dit zou je eigenlijk toch echt meer willen zien. Een bedrijf waar je op basis van 1 verkoopervaring al kunt voelen dat hier mensen werken die met met ziel en zaligheid voortdurend hebben gewerkt om het verkoopproces sneller en soepeler te laten verlopen. En daarnaast natuurlijk een giga-assortiment, dus je pakt niet makkelijk mis denk ik en ook tegen prijzen die zeker concurrerend zijn. Als je dat koppelt aan betrouwbaarheid van leveren, dus dat je er op kunt vertrouwen dat de materialen binnen komen wanneer ze het beloven, dan is dat een voorbeeld voor vele anderen. Ik heb ze nu gevonden via mijn zoon, zzp-er in sierbestratingen, en zal zeker terugkomen bij Betondingen.nl.

Super service!

Zeer klantvriendelijke en keurige service

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire