geweldig

Prima klantenservice en zeer snelle levering.

Zeer klantgerich

Hebben gebeld over een fout in mijn bestelde spulletjes Geld terug gestort En een nieuwe order geaccepteerd Daarna zeer snel geleverd PS Mailtje tijdvenster erbij had een 11 geworden Ben

Keurig netjes geleverd

Goede service en snelle levering. En een persoonlijke groet op het geleverde pakket met een kladblok en pen als attentie

Er wordt gedaan wat er beloofd is. Chauffeur dacht mee en wilde het in de tuin zetten ook al moest hij omlopen, kan volledig uit zichzelf. Dus goeie ervaring. Product voldoet aan de verwachtingen

Onmiddellijk antwoord per mail of Whatsapp. Levering was later dan voorzien maar een vraag hierover werd onmiddellijk beantwoord. Vlotte levering door vriendelijke chauffeur.

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Gemakkelijk, klantvriendelijk en snel.

Goede en snelle afhandeling

Hulpvaardig, snelle en correcte afhandeling en levering.

Beton elementen voor tuin bestelling

Online besteld voorkeur bezorg datum erg handig. Gedoe bij bezorging chauffeur zocht naar oplossing. Na afloop door bedrijf gebeld die kwamen met tegemoet koming. Prima service ... Snelle communicatie.

Goede en nette service

Ik kwam per toeval op internet betondingen tegen.had gevonden wat ik wou hebben.besteld.echt de volgende ochtend werd er geleverd.netjes verpakt en afgeleverd door een aardige chauffeur.prima bedrijf.als ik nog een keer iets nodig heb ga ik hier zeker opnieuw bestellen.

prettige samenwerking

Prettige samenwerking wat je ziet/besteld wordt ook geleverd, ook een snelle levering. en een mogelijkheid tot contact met het bedrijf

Netjes geholpen en op afgesproken tijd geleverd.

Kennis gemaakt met betondingen door grappige reclame op de radio, bestelling gedaan via internet en vragen gesteld via de app netjes en correct geholpen.

perfecte levering!

goede communicatie, volledig vrachtbrief, lage bezorgkosten mooi materiaal goed kleur

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit.

Snel en vakkundig. Goede service.

Snel en goed

Ruime keuze en snel geleverd. Levering is wel prijzig

Mooi product en snelle levering!

Makkelijk te bestellen. Product is zoals beschreven op de website. Erg snelle levering door een heel vriendelijke chauffeur!

Ik verschoot van de zeer snelle én correcte aflevering!

Perfect verlopen

Bestellen gaat vlot en de levering nog vlotter waarvoor dank!

Correcte prijs / kwaliteit

Klant eer tevreden over attitude chauffeur. Ik zeer tevreden over de vlotte levering en netjes volgens instructies neer gezet. Aanrader

Snelle levering mooi product

Snelle levering en mooi product

Super goede kwaliteit en service

Snelle levertijd ,goede service en goede service via de website en email en heel vriendelijke personeel bij aflevering en op de afgesproken tijd ,super goede ervaring met deze winkel

Snelle en vriendelijke service

Hadden precies wat ik zocht. Betaling ging door eigen fout niet helemaal correct maar de volgende dag telefonisch alles netjes besproken en opgelost. Levering de dag erna ging dan ook goed. Top service.

Vlot geleverd, degelijk verpakt

Ondanks koningsdag ertussen was alles snel geleverd en degelijk verpakt op een pallet.

Mooi en vlot geleverd

Volop keus, snel antwoord op mijn vragen. Alles vlot en vriendelijk geleverd.

Prettig

Netjes geleverd, op tijd, aardige chauffeur meedenkend

10 Bossekamp

Zaltbommel 5301 LZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire