Makkelijk besteld en snel geleverd

Binnen een dag haf ik mijn bestelling. Fijn dat ik in aantallen kon bestellen en dit ging dan ook erg snel. Top

Fijn bedrijf om zaken mee te doen vriendelijk en snel

De levering was veel sneller dan vermeld op de website. Bij alles heb je snel een reactie, men is vriendelijk en denken in oplossingen!

Zeer snelle levering en vakkundig personeel

Wij hadden op korte termijn betonpoeren nodig, deze online besteld en deze hadden ze gewoon op voorraad. Zeer snel op locatie geleverd.

Proper netjes afgeleverd product .

Uitstekend service

Levering binnen 24u in belgie zoals op hún webshop staat.

Net product goed verpakt optijd geleverd

Net product

Goede bezorging.

Mijn bestelling werd snel na bestelling verzonden, de vervoeder zetten netjes en vriendelijk mijn bestelling op de aangegeven plaats.

Omdat ik nog een aantal betonnen bloembakken nodig had, ben ik deze persoonlijk gaan halen. Het was wel een ritje vanaf mijn woonplaats, maar nog steeds goedkoper om het te laten bezorgen (bezorgen wordt door een ander bedrijf gedaan). Bij de balie zeer vriendelijk geholpen en gelijk wat reclame materiaal ontvangen waaronder een emmer, een cap, een pen en een notitieblokje. De andere collega had de bloembakken op een voorheftruck vlak voor mij kofferbak gezet zodat ik deze zo in de kofferbak kon schuiven. Dank je wel voor de goede service en de bloembakken. We zijn er reuze blij mee. Zij waren trouwens de goedkoopste op internet :)

Borderbandjes besteld. Snelle levering. Prima service !!

Uitstekende communicatie, snel en betaalbar!

Direct antwoord, flexibel en alles zeer snel geregeld ondanks de afstand. Een absolute aanrader voor wie beton dingen nodig heeft, en perfecte kwaliteit! ThanX!

Zeer duidelijke site, correct geleverd

Snelle levering, alles volgens afspraak geplaatst. Prima kwaliteit en goede communicatie

Zie bovenstaande

Prachtige dingen hebben ze hier !!

Wat kun je leuke dingen met beton maken , in alle vormen en kleuren . Altijd weer te recyclen ook . Veel op voorraad, direct af te halen en vooral betaalbaar

Goed assortiment, prima website en correcte levering

We zochten betonsokkels voor onze laadpalen en hebben bij Betondingen precies gevonden wat we nodig hadden. De producten zijn van topkwaliteit en bovendien veel voordeliger dan bij onze reguliere elektro leveranciers. De levering was keurig op tijd en de chauffeur erg vriendelijk. Zeker een aanrader!

snel besteld en afgehaald

makkelijk en snel bestellen, nette service bij afhalen

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had 72 L profielen nodig en ze zijn super snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Sluiten netjes op elkaar aan, geen grote verschillen.

prima kwaliteit, goede communicatie

prima klantenservice en dito product

Super geholpen

Zeer snelle levering en werd door vriendelijk personeel geholpen

Super goed geregeld, van bestelling plaatsen, levering v/d chauffeur en contact dat ik had met Demi. En de L elementen die ik kocht zijn ook top!

Super betondingen.

Betondingen.nl Heeft een ruim assortiment, goeie website. Klantvriendelijk, en snelle bezorging met vriendelijke chauffeurs.

Perfect product en snelle service

Precies wat ik nodig had en binnen een dag geleverd.

Perfect geleverd conform afspraak en specificaties. Product van goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden. Perfecte levering. Goed materiaal

ruim voldoende

Jammer dat de track en trace niet werkte, verder prima ervaring

Vriendelijk en snel geleverd

Mijn bestelling van 50 stuks betonnen muurafdekkers waren supersnel geleverd in den helder. Vriendelijk te woord gestaan en gemakkelijk te bestellen.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.