ik had de verkeerde elementen besteld .

Ik had de verkeerde info gekregen van mensen die mij meehelpen. Daardoor had ik de verkeerde elementen besteld. ik heb deze 2 dagen voor levering af kunnen bestellen. Dit ging zonder bijkomende kosten en problemen. Dit vind ik top. ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij mensen die ik ken met vriendelijke groet Henk Bone

Een kleine kanttekening; Overleg even met de klant welke dag er het beste geleverd kan worden voordat de levering gepland staat.

Perfect geregeld

Ik ben goed geholpen door de klantenservice bij het bestellen van stapelblokken. De bezorger was ook erg behulpzaam en kon de pallets op een gunstige plek neerzetten, wat heel wat werk scheelde. Achteraf bleek dat ik mijn plannen moest aanpassen en het omruilen van stapelblokken was geen probleem. Uitstekende service en de producten waren zoals gehoopt.

Gewoon goed

Alles is netjes en compleet geleverd. Levering was er snel en de chauffeur was een topper. Super tevreden dus.

Super!!!

Snel,correct en perfect in orde!!!!!

Fijne communicatie en afhandeling

Zeer tevreden!

Goede snelle service!!

Snelle en vriendelijke levering!

Stevige plantenbakken. Aflevering op elkaar niet handig.

Bakken zien er prima uit. Ze zijn neer gezet op elkaar. Te zwaar om er af te tillen. Extra nog een heftruck laten komen.

alles correct verlopen

Goed materiaal, volgens afspraak geleverd

Prima kwaliteit. Incomplete levering netjes en snel opgelost.

Goede ervaring met dit bedrijf.

Logistieke mismatch

Logistiek is een belangrijk onderdeel van de transactie. Mismatch met de dienstverlener. Track&Trace niet up to date met als gevolg 4 uur vertraging op een tijdsvenster van 4 uur. Vervolgens een ontevreden chauffeur die naar huis wilde, maar nog even een losadresje last minute voor zijn kiezen kreeg, begrijpelijk. Wanneer wij tijdig geinformeerd waren, dan is er begrip. Communicatie wederom een belangrijk onderdeel, welke naar mijn mening een onvoldoende is. Het doet afbreuk aan jullie producten.

Goeie Service

Snelle levering en goeie service

perfect geregeld

perfecte informatie voorziening 1 itemnummer van de 34 is gebroken aangekomen

Heel goed geholpen en aardige behulpzame mensen

Net bedrijf schoon en behulpzame medewerkers! Genoeg keuze en leuke vondsten op gebied van beton! Enige tip van mijn kant. Maak een soort show tuin of stukje waar je de producten kan bekijken! Dan kan je keuze misschien net iets anders uitpakken wanneer je van plaatjes op het internet moet kiezen.

Snelle app antwoorden én snelle levering

Of het product werkt weet ik nog niet...

gewoon goed

Eenvoudig te bestellen, goed advies

Fantastische ervaring

Ik had een simpele bestelling van een 6tal grote betonbandjes. Bij het afhalen werd ik zo vriendelijk ontvangen, er werd geholpen met het inladen met een grote lach en een geintje. Ik kreeg nog wat leuks mee en met een grote glimlach ging ik weer naar huis! Wat een leuk bedrijf, mocht ik nog wat bandjes tekort komen dan ga ik ze zeker weer hier halen, al moet ik er iets voor omrijden!

SUPER!

Alles van bestelling tot levering : super in orde. Ik kan niets bedenken dat ook maar wat zou kunnen verbeteren. Een dikke 10 op 10 dus!

Zeer goede service.

Bestellen via website gaat erg makkelijk. Informatie omtrent bestelde artikelen en verwacht leveringstijdstip, wordt snel en duidelijk verstrekt. Materieel is zeer degelijk verpakt. En wordt op makkelijk te verpkaatsen pallets geleverd.

Vriendelijk

Informatie over thuis afleveren. Komt als de bestelling geplaatst is en de volgende dag geleverd. Zoals dat de vervoerder gebruikt maakt van een pompwagen en dat er niet geleverd wordt op gras en grind, dit had ik eerder willen weten, waarom zoveel gewicht alleen maar leveren met een apparaat met absurd kleine wieltjes die alleen over zeer gladde bodem kan rijden? Er moet niet voor niets bestraat worden.

Prettige communicatie en behulpzaam bij het inladen

Zie bovenstaande beschrijving, vriendelijk personeel.

levering netjes afgeleverd en goed materiaal

levering netjes afgeleverd en goed materiaal

Zelden materialen zo netjes geleverd gekregen

Absoluut verrast door deze firma en haar transporteur. De materialen worden snel geleverd, zijn keurig verpakt en de transporteur denkt na over waar hij ze neerzet. Dikke pluim!

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.