Zelden materialen zo netjes geleverd gekregen

Absoluut verrast door deze firma en haar transporteur. De materialen worden snel geleverd, zijn keurig verpakt en de transporteur denkt na over waar hij ze neerzet. Dikke pluim!

Super snelle levering

De bestelling werd bijzonder snel geleverd. De ene dag na de middag besteld en de volgende dag in de ochtend al geleverd. Alles netjes op een pallet en keurig netjes onder de carport neer gezet zonder dat ik daarbij aanwezig kon zijn De materialen zijn van mooie en constante kwaliteit. Echt "SUPER"

Alles keurig netjes bezorgd.

Waar voor uw geld!!!

Goede site Perfecte klantenservice Uiterst vriendelijke chauffeur

Groot aanbod - snelle reactie en levering

Netjes en perfect afgeleverd.

Vlot besteld en geleverd met goed en persoonlijk contact.

Twee kub houtsnippers besteld en geleverd binnen 24 uur. De notitie om de big bags op mijn opritje te te zetten werd direct bevestigd. Op de dag van levering goed en relaxed contact met de chauffeur die ik kon gidsen tot voor de deur. Goed om te weten dat dit soort persoonlijke service en klantvriendelijkheid nog bestaan. Rondom een top product!

Mooie stapstenen

Zeer klantvriendelijk geholpen

Snelle bestelling , nog snellere levering

Gisteren besteld vandaag geleverd , staat vermeld op de site. Mijn ervaring hierbij , klopt ook nog. Een top ervaring

Correcte afspraken.

Alles vlot verlopen van A tot Z.

top

vandaag besteld morgen in huis daar hou ik van

Materiaal voldoet en werd op tijd afgeleverd

Materiaal voldoet en werd op tijd afgeleverd

Heel snelle en volledige levering.

Ik bestelde op woensdag boordstenen en L-elementen. Deze werden de dag erna al meteen geleverd. De track & trace werkte heel goed.

Service impeccable commandé le jeudi à 13H00 en Hollande, livré le vendredi matin avant midi. Rien :

Service et délai remarquable.

geweldig

zeer goede levering

Gewoon goed!

Ik heb goede ervaringen met Betondingen. Heel klantvriendelijk en behulpzaam!

Mooie plantenbakken maar elders veel goedkoper

De aflevering wordt direct door MySteel gedaan en op de site van MySteel worden de plantenbakken veel goedkoper aangeboden. Betondingen incasseerde op drie plantenbakken honderden euro's meer. De pallet was blijven staan en dat is door MySteel opgelost waardoor er toch nog dezelfde dag geleverd kon worden. Voortaan bestellen wij direct bij MySteel want Betondingen draagt verder niets bij.

Difficulté ave la livraison

J'étais sensé recevoir mes matériaux dans les 48h. N'ayant rien reçu, j'ai contacté Betondingen. Suzanne a vraiment été efficace et à tout fait pour que je reçoive mes matériaux au plus vite. Merci pour cet excellent service après vente

Zeer vriendelijk geholpen en ook goed bereikbaar heel erg tevreden

prima contact, goede aflevering

gewoon heel duidelijk, makkelijk en goed.

Hele goede service, en een hele prettige levering!

Spullen snel besteld en met gemak. Ook vriendelijk en prettig contact via de klantenservice (geen chatbot(s)), maar écht menselijk contact. Ook had ik gevraagd in het opmerkingen veld of ze vrijdag konden leveren (besteld op een maandag) en dat bij afwezigheid van mijzelf of mijn vriendin thuis, of ze op de oprit konden lossen. Toen ik vrijdag avond thuis kwam, was alles super prettig neergezet op de oprit. Verzenden was goed en netjes verpakt en alles compleet!

Snelle en keurige levering.

Uitstekende service, prima club

In eerste instantie paalmutsen besteld die op voorraad zouden zijn, maar achteraf bleek dat fout te zijn. Zonder probleem kreeg ik mijn betaling binnen twee werkdagen teruggestort. Vervolgens andere paalmutsen gezien en vooraf gevraagd of de voorraad juist was. Dat hebben ze prima uitgezocht en mij bericht. Na bestelling kreeg ik daags erna al geleverd. Paalmutsen op een palletje, prima stevig verpakt en zelfs nog een leuk notitieblokje erbij gekregen. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en haar service. Moet nog aan de voortuin beginnen en weet waar ik mijn spullen moet halen!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit

Ruime keuze en duidelijke productbeschrijving.

alles prima geregeld

Heb mijn eerste bestelling gedaan online . Alles verliep volgens afspraak .Ook de levering keurig binnen de aangegeven tijd.

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.