Lang moeten wachten op bestelling

Hier een bestelling geplaatst omdat er duidelijk stond dat de bestelling voor donderdag 15.00 uur besteld volgende dag in huis. Het is nu zondag en het is er nog niet. Gebeld en het had vrijdag in huis kunnen zijn, had ik alleen wel even 80 euro bezorgkosten moeten betalen. Misleidende informatie.

Geweldig, komt afspraken na

Snelle levering van kwaliteit spullen door een zeer vriendelijke en meedenkende bezorger

Uitermate tevreden

Mooie website, ruime keuze. Het product beantwoord volledig aan de beschrijving. Sneller dan verwacht en netjes verpakt geleverd. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Top!

snelle vlotte levering van goede producten

Dinsdagmorgen besteld en woensdagmorgen is de bestelling al thuis gebracht. Het kan bijna niet sneller en gemakkelijker.

Correcte professionele dienstverlening aan particulier

Correcte professionele dienstverlening aan particulier

Snelle en duidelijke service en een groot assortiment

Snelle en duidelijke service en een groot assortiment

Correcte en snelle levering

Producten zijn exact zoals omschreven . Zeer snelle en correcte levering . Top !

snel geleverd, bezorger plaatste pallet met spullen keurig voor mijn tuinpoort.

Zie hierboven.

In een woord Super

Maandag besteld dinsdag opgehaald in Zaltbommel zeer netjes en vriendelijk geholpen ik plaats zeker nog een keer een bestelling in de zomer willen de tuin aanpakken en dan wil ik alles bij jullie bestellen.

goede afspraak kunnen maken voor levering

geen

Super bedrijf

Voor alle betongerelateerde zaken ga naar betondingen.nl en je wordt nooit teleur gesteld. Prima mensen die met je meedenken en zeer behulpzaam zijn!

Zeer teleurstellend

Twee loodzware plantenbakken op 1 pallet afgeleverd. Niet eens de moeite gedaan om op zijn plaats te zetten. Nu zitten wij met de gebakken peren.

TOP !

2 betonpoeren opgehaald, netjes en gezellig geholpen tot aan het laden aan toe. Betondingen is een dikke 10 waard!

Materialen stonden netjes klaar zoals afgesproken

I, kan me geen betere service voorstellen, blijf vooral zo doorgaan.

Mooi beton, zeer snel geleverd, super klantvriendelijk en doodeerlijk!

Mijn eerste bestelling bij Betondingen was super! Eerst twijfelde ik om 3 betonpoeren voor België helemaal in Nederland te bestellen. Mijn ervaring bij Betondingen overtreft echter al mijn verwachtingen. Gisteren namiddag besteld, vanmorgen stonden ze op onze parking. Bovendien had mijn online bestelling de offerte gekruist. In de offerte was een B2B korting voorzien. Deze werd prompt terugbetaald! Dit kom je maar zelden tegen; meestal is het antwoord dan 'gekocht is gekocht'. Bij Betondingen niet! Een aanrader dus!

Goed bedrijf Snelle levering Houtsnippers gekocht goede kwaliteit

Behulpzaam en levering op tijd, top!

Mijn ervaring met Betondingen is goed. Snel en netjes afgeleverd op lokatie.

levering volgende dag, super chauffeur

Chauffeur deed zich de moeite om de pallet op de juiste plek te plaatsen. Levering was 100% de volgende dag, dat verwacht je niet bij een pallet beton elementen.

Top bedrijf

Prima opsluitbanden en keurige bezorging

Toplevering

Snel en op tijd geleverd. Kan over de betondingen zelf nog niets zeggen want daar gaan we komende week pas mee aan het werk. Vriendelijke man die meedenkt met het waar neer te zetten.

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Duidelijke website eenvoudig mijn spullen kunnen bestellen. Zaterdags besteld dinsdagochtend geleverd. Ben erg te vrede.

Perfect!

Super snel, zoals altijd. Ook de spullen niet op voorraad waren er toch heel snel! Veel keuze dus hoefde niet te shoppen bij andere winkels om mijn project af te maken.

Zeer vriendelijke mensen

Spullen besteld en opgehaald stond al klaar toen ik aankwam

Goede en snelle levering

Ik vond het fijn om zaken met jullie te doen. Dankjewel!

Bossekamp 10

5301 LZ Zaltbommel

Over betondingen

Betondingen is een hoogwaardig en groeiende webshop met een groot assortiment sierbeton en prefab betonproducten.