In 4 woorden waardeloos, waardeloos, waardeloos en waardeloos.
1 x waardeloos omdat wat er op de site staat niet op waarheid berust. De op voorraad te bestellen tafel waarbij zelfs bezorg datum en tijd gekozen kon worden blijkt helemaal niet op voorraad maar moet, blijkt later, zelfs nog in productie worden genomen. Werkelijke levertijd 1 a 2 weken en niet op datum af te spreken.
2 x waardeloos omdat de tafel ook binnen 2 weken niet leverbaar blijkt. Daarbij ook bij de 2e x afgesproken bezorgdag de tafel zonder bericht niet geleverd. 2 volle dagen gewacht....niets! Een link naar een transportbedrijf (geeft zelfs tijd aan) maar dat bedrijf heeft de tafel helemaal niet gebracht(?)
3x waardeloos omdat het contact met betondingen in ons geval ronduit bedroevend was. Er is geen moment echt naar onze klacht geluisterd. Betondingen zoekt zelf via de site automatisch contact via app maar reactie waarbij opnieuw totaal aan de inhoud voorbij wordt gegaan komt pas dagen later. (gesloten en Pinksteren enzo maar op de site staat toch opnieuw duidelijk iets anders)
4x waardeloos omdat uiteindelijk de tafel onverwacht (totaal ander transportbedrijf) ineens is geleverd op een dag waarvan ik zowel telefonisch al in app heb aangegeven dat dat absoluut niet kon.
Eindresultaat van dit alles; Tafel is ergens neergekwakt en we kunnen zien dat we m er weer weg krijgen.
Gelet op eerdere recensies zullen we maar niet met betondingen beginnen over de kosten die we daarvoor moeten maken.
Nooit meer!!!