Superrrr

Superrrr tuinbankje voor op het balkon. Levertijd is super snel. Kan iedereen aanraden om bij Kees Smit te bestellen…

Snelle levering van de stoelen voor een goede prijs

Helemaal prima

Ik heb mijn hele set bij kees smit gekocht, en ben erg tevreden.

Super fijne winkel

Wat een verademing! Een prachtige winkel in Amersfoort, je kunt rustig kijken en geholpen worden wanneer jij wil. De medewerker dacht goed mee en heeft de levering prima geregeld

Super service en top kwaliteit

Wat zijn wij goed geholpen toen we op zoek waren naar een nieuwe tuinset. We hadden iets op het oog, maar door de tips van de verkoper kwamen we daar op terug en zijn we voor een andere set gegaan. De set die we gezien hadden, had lage rugkussens, hier hadden wij helemaal niet zo over nagedacht, totdat hij zei dat dat ja langer zitten vervelend in je rug kan worden. We zijn erg goed gelopen en de levering is ook goed geregeld. Wij zijn dus zeer tevreden. Dit is daarom ook onze 2e tuinset bij Kees Smit

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Levering aan huis werd zelfs tot in de lift biven gebracht!

Accurate levering

Van bestelling tot aflevering goed op de hoogte gebracht.

Kan niet beter

De chauffeur was er binnen de afgesproken tijd. Erg vriendelijk en heel behulpzaam

Een mooie aanbieding van een Cosiscoop

Een goede aanbieding en snel geleverd

Snel geleverd. Aparte mail met uitleg. Erg goed

zeer goed

snelle levering, video met montagehandleiding, vooral zo doorgaan.

Mooi en degelijk

Mooie kast en simpel inelkaar te zetten

Perfect!

Snelle en probleemloze levering. Uitstekende communicatie, zou dit bedrijf iedereen aanbevelen!

Via website duidelijk omschreven, besteld en geleverd gekregen

Klacht zeer adequaat opgepakt en hersteld

Klacht zeer adquaat opgepakt en hersteld

Goed vriendelijk/contact en snelle levering

Goed vriendelijk/contact en snelle levering.

Overzichtelijke website. Bezorging goed te regelen naar eigen wens.

Vlotte levering van kussens en blij ermee.

Zie gegeven antwoord.

Alles wat mis kan gaan, gaat mis....

In 2021 zes Manifesto Matese tuinstoelen gekocht. In 2024 waren inmiddels de wicker rugleuningen van iedere stoel (!) gebroken. Kennelijk niet zo goed bestand tegen buitenstaan.... De garantieperiode van 2 jaar was verlopen maar K.S. bood ons zes nieuwe stoelen met een korting van ca. 50 %. Toch even nadenken of je in feite iedere drie jaar nieuwe stoelen voor pakweg € 650 à 700 moet willen kopen, maar we namen het aanbod. Dan begint het omruil-proces. Ik heb, vermoed ik, contact gehad met iedere medewerk(st)er van de Klantenservice> Zonder uitzondering zeer prettige mensen en behulpzaam. Maar wat fout kan gaan, gaat ook fout. (Onvolledige levering, foute rekening, ontbrekende onderdelen, fout afleveringsadres, etc). Het is erg onwaarschijnlijk dat dit de schuld is van de Klantenservice. Dit ligt aan incompetent senior management dat. hun Klantenservice onvoldoende macht geeft om de procedures/systemen te passeren - en die procedures/systemen hebben nu juist de problemen voor de klant veroorzaakt ! Een management dat dit niet snapt gebruikt zijn Klantenservice als zoethouder i.p.v. probleemoplosser. Als gebaar ontving ik een mooi vogelhuisje waarvoor ik alle mensen van de Klantenservice mijn dank betuig. Maar tegen het management zou ik zeggen: smeer het maar in je haar en ga een cursus doen! C.N. van der Spek (ex-McKinsey; als u nog hulp zoekt...)

Het grote pakket van 12 kussens was snel opgestuurd. Kees Smit kon er niks aan doen dat PostNL het uiteindelijk nog een dag later bezorgde.

Geweldig bedrijf

Prachtige nieuwe kussen snel geleverd . Echt een aanrader dit bedrijf.

Vriendelijk personeel en vlotte verzending

De mensen die het kwamen bezorgen super vriendelijk en zette het op de gevraagde plaats echt top

Geweldig!

Goede service, prima en vriendelijke bezorging. Goede kwaliteit voor een prima prijs! Aanrader!

Goed geregeld, erg tevreden

Levering volledig volgens afspraak.

Ze leverden 100% volgens wat zij aanboden.

Over Kees Smit Tuinmeubelen