Kees Smit en geen andere

Het kan niet beter.

mooie tuinset

Fantastisch geregeld

Na bestelling direct bericht En word keurig op de hoogte gehouden. TUINSTEL goed verpakt.

Zeer goede service met afleveren

Erg goed

Zeer vriendelijke mensen op de klantenservice.

Met een probleempje met 2 van de 4 stoelen werd er direct aangeboden deze om te ruilen voor 2 nieuwe stoelen. prima service dus

De zending is goed afgeleverd.

Precies volgens de afgesproken tijd afgeleverd en de zending werd bij ons achter het huis neergezet

Mooie zaak met goede verkopers

Prachtige zaak in Almelo met veel keuze. Gastvrij onthaal met kopje koffie. Goede adviezen en niks teveel. Tafels werden verzet om indruk te geven hoe alles stond. Snelle nette bezorging. Komen er graag terug!

Geweldige service

Levering werd gedaan zoals beloofd. Ik had zelf iets verkeerd gedaan maar mocht toch de foutieve bestelling gratis retourneren!

Mooi tuinset

Goede service, duidelijk.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Fantastisch personeel

We zijn 2 keer in de winkel geweest en het personeel is ontzettend vriendelijk en helpt erg fijn. Ze willen echt helpen. De meubels binnengekregen en zijn ontzettend blij.

Prima levering

Prima levering, op tijd , vriendelijke bezorger

Mooie kwaliteit, goede levering

Blij met onze nieuwe tuinstoelen Ze zien er precies uit zoals op afbeelding

Levering snel. Mooi dienblad ,netjes afgewerkt

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, vriendelijk personeel en snelle en aqurate bezorging.

Prachtige kussen, mooie kleur en snel bezorgd.

Goede service en mooi product

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Tevreden over mijn aankopen

Tuinset in het verleden gekocht is van zeer goede kwaliteit. Nog steeds blij mee.

Prima service en kwaliteit

Tuinset waar de tafel onderdeel van uitmaakt enige tijd geleden in de winkel besteld. Handig linkje ontvangen om zelf de leverdatum in te plannen. De avond van tevoren krijg je een e-mail/sms met een tijdvak van 2 uur, helemaal top! Helaas wat problemen gehad met de levering en de tuinset zelf. Gebeld met de klantenservice, ontzettend vriendelijk te woord gestaan en naar volle tevredenheid geholpen om tot een passende oplossing te komen. Erg blij met de tuinset en de manier waarop ik te woord ben gestaan en het is afgehandeld.

Mooie tafel, snel geleverd. Blij mee!

De levering was zoals gemeld, tafel uitstekende kwaliteit.

Primaaaa

Goede ervaring, keurig gebracht op afgesproken moment

Zeer goede kwaliteit

Biohort is een zeer goede kwaliteit Het is wel duur maar dan heb je wel jaren plezier van In elkaar zet boekje is zeer duidelijk en klopt helemaal en alles zit er bij kwa schoefjes moertjes dopjes gewoon uitstekend Ben er heel erg blij mee dat ik het gekocht heb Super

Goede service en producten.

Heldere communicatie, op tijd geleverd.

Prima service goed product en snelle levering

Over Kees Smit Tuinmeubelen