Filtre

Geweldig bedrijf

Prachtige nieuwe kussen snel geleverd . Echt een aanrader dit bedrijf.

Vriendelijk personeel en vlotte verzending

De mensen die het kwamen bezorgen super vriendelijk en zette het op de gevraagde plaats echt top

Geweldig!

Goede service, prima en vriendelijke bezorging. Goede kwaliteit voor een prima prijs! Aanrader!

Goed geregeld, erg tevreden

Levering volledig volgens afspraak.

Ze leverden 100% volgens wat zij aanboden.

Na een verkeerde bestelling super geholpen. Goed meegedacht voor een goedkopere oplossing. Helemaal super.

Had een probleem maar is goed opgelost

Aanrader

Snelle levering, mooie producten en vriendelijke chauffeur.

Supernetjes

Kussens bij jullie besteld erg netjes en snel geleverd

Het gehele proces van bestellen tot leveren was een al SERVICE! Fantastisch!

Zo zou het overal moeten gebeuren: keurige bevestiging, kon zelf bezorgmoment inplannen, mailtje over het tijdslot. Later nog bericht dat men iets eerder zou komen. Lukte tóch echter niet, maar daar werd ik keurig over gebeld. De bezorger was vriendelijk en maakte een foto ter bewijs dat het bij mij afgeleverd was. Nog even een paraaf en het was voor de bakker. Top! Volgende keer bestel ik weer bij Kees Smit! Met Van Dusseldorp (toch?) als bezorger een ideale combinatie! Vriendelijke groet, Gera Damme-Geurts

Snelle levering van de tuinstoel kussens. Prima kwaliteit

Perfect!

Grote keuze, snelle levering. Prachtige loungebank geleverd!

Makkelijk te bestelen len, vervolgens werden we nauwkeurig op de hoogte gehouden over de levering. Goed verpakt kwamen de stoelen ingeschonden aan.

Heel goed geholpen

Duidelijke website veel aanbod en snel geleverd

Handige zoekfuncties en veel foto's per product wat zo een duidelijk beeld geeft van de producten. Prijs kwaliteit is prima

super mooite opberg box

na mijn bestelling kreeg ik al heel snel de opberg box geleverd. in de doos zat een goede gebruiksaanwijzing over hoe je deze gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Dit was voor mij als vrouw zelfs goed te doen. Binnen een half uurtje was dit zo gebeurt. En wat ziet hij er mooi uit! De moeite waard

Prima service!

Op tijd geleverd en snelle communicatie

Eenvoudig bestellen, snelle levering, betrouwbaar

Meerdere keren bestelling geplaatst. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Levering tot tevredenheid.

Snelle levering en goed verpakt

Een tuintafel besteld via de site. Bestellen en betalen ging vlot. Levering binnen enkele dagen in een stevige grote doos.

Kon niet beter

Snelle afhandeling, duidelijk en goed

mooie tuinmeubelen

Kees heeft mooie tuinmeubelen en van goede kwaliteit. ook de service is goed

Alles was in de puntjes geregeld. Snelle levering door deskundig en vriendelijk personeel.

Alles was snel en goed.

Kwaliteit, goede service, klantgericht!!!

Werd netjes en vakkundig geholpen. Kwsliteit is goed, ze zijn zeer vriendelijk en laagdrempelig. De produkten gaan ook lang mee. Aanrader!!!

Grandioos

Snelle levering produkt en waar voor je geld.

Overzichtelijke site

Kiyoh Anmeldelser