Filtre

mooie kwaliteit tuinmeubelen en parasol

Ik heb nu twee keer iets gekocht bij Kees Smit, 1x in de winkel en 1x online. De kwaliteit van de spullen is goed en de levering was snel.

Goede koop geweest en snel geleverd.

Snel en goed geleverd

Wat ik bestelde werd netjes en snel geleverd

Snelle levering , tot in de garage zelfs

Ik wil nog wel een opmerking maken : we hebben een parasol met parasol voet gekocht bij jullie , maar de parasol voet is beschadigd , er is een stukje af.

Snelheid en informatie

Gekregen wat ik hebben wilde conform tijdslimiet etc.

Gewoon goed!

Prettige site om te zoeken. Voldoende informatie en foto’s. Snelle en heldere levering. Een klein nadeel was dat de verpakking van een stoel wat los was gegaan, waardoor er een schuurplekje op een van de stoelen zat. Maar die kon ik gelukkig makkelijk wegpoetsen. Handig dat ze montagefilmpje sturen. Was in ons geval niet nodig, maar wel klantvriendelijk. Ik ben tevreden!

Zoals het eruitziet op de foto,zo is het in het echt.

Prima bereikbaar en snel geleverd.

Uitstekend en professioneel personeel.

Mooi betrouwbaar bedrijf. Goede adviezen en vriendelijke medewerkers. Ook uitstekende after sales.

Geweldige (web)shop winkel om je aankopen te doen

Makkelijk via de webshop en de bestellingen worden netjes conform afspraak in perfecte staat bezorgd.

Prima service van Kees Smit

afspraken worden nagekomen en de service is helemaal goed. ook de afterservice, we werden nog nagebeld of alles prima werkte nadat we zelfs eerst vragen hadden over de montage van het produkt.

Makkelijk te bereiken.

Goede service.

Zeer snelle levering

Goede service en heel vriendelijk

Leuk tuinset gekocht. Was super tevreden. Staat ook heel mooi in de tuin.

Snel, goede kwaliteit

Duidelijke site

Gewoon goed

Bestelling was snel en goed geleverd volgens afspraak. Ook mooie aanbieding.

Prima product, netjes geleverd

Product is zoals verwacht, netjes afgeleverd.

Online besteld en keurig geleverd

Na de bestelling online geplaatst te hebben de volgende dag al geleverd. Product was goed verpakt en ziet er top uit. Bedankt voor de fijne levering

uitstekend !!!!

prima !!!!

Super toko

Snelle leverin en een uitstekende Klanten Service. Was een probleem die door Kees Smit snel en zonder problemen werd opgelost. Klant benadering was klantgericht, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Is prima

zeer snelle en correcte levering

een boutje was niet goed .Kreeg gratis nieuwe toe gestuurd

De hoes van onze Gkatz parasol was door de storm kapot gegaan. Bij Kees Smit direct een nieuwe besteld, die in no time stipt werd bezorgd.

Goede service, mooi product

Telefonisch goede uitleg gehad. Bestelproces was gemakkelijk. Bezorgd door koerier en betaald bij aflevering. Prima service!

Uitstekende service

Voor de 2 x is bij een van de stoelen scheuren in het hout (Teak meubelen). Wederom weer omgeruild waarbij alles voortreffelijk is geregeld.

Prima geregeld.

Producten zien er goed uit makkelijk te monteren en volgens afspraak geleverd.

Kiyoh Anmeldelser