Filtre

Gewoon goed

Ik heb een loveseat besteld in de webshop. Het hoort heel normaal te zijn maar dat is het helaas niet. De site is duidelijk, fijn en alles gaat vlekkeloos. Ook het proces erna van betaling tot bezorgen ging soepel en zonder problemen. Helemaal zoals het hoort. Hartstikke tevreden!

Prima wel een aanrader om hier wat te bestellen…..

Snelle levering met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Een tuinkussenset besteld bij Kees Smit omdat deze qua kleur, afmeting en geschiktheid een mooi set in de aanbieding hadden.

Goede service en op tijd geleverd uiterste tevreden

Goede in formatie en de juiste kwaliteit en zeer goed verzorgd en geleverd

Hè hè eindelijk

Eindelijk is een levering zoals je mag verwachten. Zoals we het allemaal doen, online iets bestellen, maar dan eens een keer niet zonder vertragingen of niet op komen dagen zoals afgesproken of dat ze je gekochte artikel op de stoep flikkeren, je zit je soms op te vreten toch. …. Nee gewoon op tijd, vriendelijke schaufeur, zet het nog even binnen ook (tuin opbergkast/best zwaar) niets te veel niets te moeilijk en een lach op zijn gezicht. Chapeau Gekocht product is prima in orde, goede kwaliteit en prima beschrijving erbij en zelfs een filmpje via mail van Kees Smit gekregen. Stond zo in elkaar, zijn er blij mee, dus daarom…………Dank je wel KEES Smit !!!

Fantastische winkel!

We zijn twee keer bij Kees Smit Amersfoort geweest. Beide keren zijn we zeer goed geadviseerd. Nu genieten we dagelijks van onze prachtige tuinset en tuinbank.

Harstikke goed

Mijn bestelling is snel en in prima staat afgeleverd. Ben er zeer tevreden mee. Bedankt hiervoor. Theu

Ruime keuze, goede service!

Er is altijd wel iets te vinden bij Kees Smit en het is ook allemaal zeer aantrekkelijk. De website ziet er goed uit. Helder en duidelijk. En alles wordt snel geleverd.

Geweldige service

Uitgerekend op de dag van levering regende het pijpenstelen. De chauffeur had 2 zware buiten kussen boxen bij en heeft alles op alles gezet om ons te helpen. Klasse en bedankt voor de hulp chauffeur!

Mooie en super service!

Meubels als in maart besteld en pas deze geleverd omdat onze tuin nog niet klaar was. AsWas geen probleem, op tijd geleverd en zelfs nog mee mogen doen aan de huidige EK aanbieding. Wat ons betreft helemaal top! Dank je wel Kees Smit

Super service.

Super service.

Helemaal happy met onze nieuwe aanwinst,

Mooie duidelijke website met zeer veel keuze, altijd wel iedereen een passend tuinmeubel. Levering via Transmission vlekkeloos verlopen. Prima communicatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle levering met mooie producten

Alles verliep prima en snel. Prijs en kwaliteit voldoen aan mijn verwachtingen. Niks op aan te merken en snelle levering.

verras mijn terras ...

terrastafel besteld, stond versteld, hoekje eraf, stond toen paf, weer versteld, gebeld, zelfs teruggebeld, want ruilen is bij kees geen huilen... wie had dat gedacht? oude gehaald, nieuwe gebracht! ik kan t beamen, KEES SMIT !!! mond op mondreclame!!!!!

Goed advies, levering en zeer tevreden!

Mijn tekst omschrijft precies hoe het is!

Goed advies, snelle en goede levering

Zeer prettig

voldoet aan de verwachtingen

voldoet aan de verwachtingen

Goede kwaliteit tuinkussens - vlotte levering

Onze online bestelling van prachtige tuinkussens werd snel geleverd -verrassend genoeg wèl verdeeld over 2 dagen. Prima passende verpakking, dus geen veel te grote dozen oid. Blij mee!

Goede kwaliteit

Snelle levertijd en prima te plannen.

Duo tuinbank besteld , bij het in elkaar zetten bleek dat er twee imbus bouten niet goed waren . Contact gehad en gelijk een nieuwe set bouten gekregen . Perfect en vriendelijk afgehandeld

Fijne en snelle service

Na de online bestelling direct een ontvangstbevestiging gekregen en vanaf dat moment super op de hoogte gehouden omtrent de levering!

Goede site, makkelijk te bestellen, snel geleverd

We hadden een ligbed gekocht maar bij levering bleek er een lat gebroken. Gebeld, via een link werd er meegekeken en meteen besloten om een nieuw bed te leveren. Super goede service

Goed product

op internet gekozen, en levering was ook ok. Kleur goed en constructie ook goed.

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en snel geleverd

Kiyoh Anmeldelser