Filtre

Prima geholpen

Heel goed geholpen en snelle levering, keurig op tijd!

Wil je met je klikobak geen vieze geur zet hem dan in de nieuwe opbergbox.

Ik heb goede ervaringen

Ik ben blij met mijn huis container. Goede kwaliteit en scherpe prijs

Ruime keus, snelle levering, super service. Kortom voor herhaling de juiste webshop.

Goed geregeld

Heel mooi bankje!

Zeer tevreden, mooie kwaliteit hout, netjes verpakt, voorzien van duidelijke omschrijving en makkelijk in elkaar te zetten. Ook zeer snel geleverd.

Snel betrouwbaar

Zeer goed en snel, behulpzamer bezorger . heel fijn

Mooie kussens

Prachtige kwaliteit gewoven kussens. Van mij mogen ze nog dikker, vandaar een 8.

Super goed en snel gestuurd!

Goeie tuin meubels en mooie kussens

Snel geleverd en topproducten bij Kees Smit

Bij kees Smit heb een ruime keuze tegen een goede prijs. En snel geleverd en aflevermoment kan je zelf bepalen. kortom bestel bij Kees Smit

Erg plezierig geholpen, Prima

Goede stoelen gevonden

Wat een superfijne winkel!

We hebben weer een prachtige tuin dinner set, De keuze in de winkels is altijd heeluitgebreid en het personeel is geweldig om je van allerlei advies te voorzien. Ook de telefonische gesprekjes giengen altijd erg goed!

Het artikel is keurig op tijd afgeleverd

De geleverde kast ziet goed uit. Vlotte levering. Goede omschrijving is bijgeleverd.

Goed product, snel geleverd

Altijd veel voorraadeb keuze van kwaliteit goede producten bij Kees Smit. Ik kocht er al mijn eerst witte Hartman tuinset. Onverwoestbaar, maar toch maar eens vervangen

Geweldige service

Was snel binnen De meneer die het thuis bezorgde was zeer behulpzaam en heeft het ondanks de zware voet voor mij in de tuin gezet

Kwaliteit en goede service

Mooie meubelen en vriendelijk geholpen. Later nog via internet een stoel besteld. Deze was anders van kleur. Meedenkende mensen aan de telefoon en een goede oplossing. De stoel wordt omgeruild.

Goede service, snel geleverd!!

Mooie tuinset gekocht. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer ze af komen leveren en ze bellen ook nog vlak voordat ze komen. De bezorger helpt ook nog mee de spullen op de gewenste plek te zetten! Top service en top kwaliteit

fijne hoes

de hoes past prachtig en geweldig fijne service en snelle bezorging

Alles netjes op tijd

Prettig en fijne communicatie van de bezorgers.

Snel en fijn de ondersteuning per mail (video hoe we ons product in elkaar moeten zetten).

Snelle verzending!

Er stond ‘binnen 5 werkdagen in huis’. Het waren er maar twee! Absoluut geweldig snelle verzending!

Mooie set

Kwalitatief mooie set. Snel geleverd en gelukkig hoefden we alleen de poten vd tafel vast te schroeven. Verder geen bouwpakket.

Mooi product, snel geleverd

Goede kwaliteit, stevige schommelbank in mooie kleur. Wel lichte beschadiging aan t hout, binnen de verpakking. Even puzzelen met in elkaar zetten, de tekening echt goed lezen, maar met twee lukt het!

Snelle levering en een mooi product

Snel geleverd en prachtige meubelen

Van het bestellen tot aan het betalen en leveren ging super fijn. Het was erg duidelijk en word goed op de hoogte gehouden. Kort erna krijg je een mail met wanneer je de spullen kunt verwachten en dat verliep ook allemaal super. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de meubels en het hele proces. We zullen Kees Smit aan iedereen aanraden.

Snel, betrouwbaar, topkwaliteit

Kees Smit, de naam zegt het al: een oer Hollands bedrijf. Je wordt snel, vakkundig geholpen (wij waren in A’foort), de prijs/kwaliteit is top, kortom een feestje om bij jullie te winkelen en te kopen. Hulde en ga zo door!! Zeer blije en tevreden klanten uit Hilversum

Kiyoh Anmeldelser